Hazırlık maçı: Daçka'yı yakalayamadık..


Hazırlıklarına İstanbul'da devam eden Yenilmez Armada bugün karşılaştığı Darüşşafaka Doğuş'a 79-76 yenilmekten kurtulamadı. Son 6 dakikaya 17 sayı geride giren temsilcimiz maçı son topa getirse de son hücumda Caleb Green'in ayağı kayınca maç topunu kullanamadı ve sahadan mağlup ayrıldı. Errick McCollum 14 sayı-3 ribaund-2 asist ile oynarken ona Vladimir Micov 12 sayı-2 ribaund-2 asist ile destek verdi. Temsilcimiz Salı günü Beşiktaş ile bir hazırlık maçı daha yapacak.

Maça Errick McCollum, Sinan Güler, Vladimir Micov, Caleb Green ve Stephane Lasme beşi ile başlayan Galatasaray Odeabank ilk çeyreğe oldukça etkili girdi. Hücumda topu iyi paylaşan ve savunmada etkili olan ekibimiz ilk periyotu 17-18 önde tamamladı. İkinci periyotta ise 4 kısaya döndükten sonra ritmini kaybeden temsilcimiz hücumda basit top kayıpları yaparken savunmada da konsantrasyonunu kaybetti ve potasında kolay sayılar gördü. Darüşşafaka Doğuş'un bu aralıkta ki etkili oyununa karşılık veremeyen ekibimiz ikinci periyotta 32 sayı yiyerek devreyi 49-38 geride kapattı. Üçüncü periyota baskılı savunma ile başlayan Yenilmez Armada kazandıkları topları sayıya çeviremeyince farkı kapatma şansını geri tepti ve bu periyotta 66-52 Darüşşafaka Doğuş üstünlüğü ile geçildi. Son beş dakikaya 17 sayı geride giren ekibimiz bu bölümden sonra savunmanın dozajını iyice arttırdı ve pota altında özellikle Stephane Lasme ile çemberi çok iyi savundu. Vladimir Micov ve Errick McCollum'un da hücumda sorumluluk alması ile farkı hızlı bir şekilde eriten Galatasaray Odeabank maçın bitimine 17 saniye kala skoru 76-78'e getirdi. Son hücumda faul yerine top çalmaya çalışan ekibimiz bunda başarısız olunca, 5 saniye kala eski dostumuz Manuchar Markoishvili'yi çizgiye gönderdi ve serbest atışlarda 1/2 atan Marko Paşa skoru 79-76'ya getirdi. Son hücumda ise topu kenardan oyuna soktuktan sonra Caleb Green'in ayağı kayınca son topu kullanamayan Galatasaray Odeabank maçtan da 79-76 mağlup ayrıldı. 

Ekibimizde Errick McCollum 14 sayı-3 ribaund-2 asist ile oynarken Vladimir Micov 12 sayı-2 ribaund-2 asistBlake Schilb 9 sayı-4 ribaund-4 asistSinan Güler 6 sayı-6 ribaund-6 asist ile çok yönlü performanslar sergiledi. Göksenin Köksal 10 sayı, Caleb Green 7 sayı, Şafak Edge 6 sayı atarken, saha içinden düşük bir yüzde ile oynayan Stephane Lasme, buna karşılık pota altında 3 blok yaparak 10 sayı-3 ribaund-3 blokluk bir oyun ortaya koydu. Takımımızda dün olduğu gibi bileğinde hafif sakatlığı bulunan Joey Dorsey süre almadı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0