Challenge Cup'ta yola devam..

Geçen sezon elde ettiği derece ile bu sezon Cev Cup'ta mücadele etmeye hak kazanan Galatasaray HDI Sigorta, ilk tur ilk maçında Burhan Felek'te 3-1 galip geldiği rakibine karşı Rumen Zalau takımına konuk oldu. Maçtan 1-3 mağlup ayrılan takımımız turu geçecek takımı belirleyecek altın seti de kaybedince Cev Cup'a veda etmiş oldu. Takımımız yoluna bir alt kupa olan Challenge Cup'ta devam edecek.

Esasında söylenecek bir şey yok. Sitem edeceğim ama, maalesef geçen sezon olduğumuz yerden şu an geldiğimiz yere bakacak olursak vahim bir tablo var karşımızda. Takımımız ilk seti kazanarak iyi bir başlangıç yaptığı maçta kırılma noktası olan ikinci seti kaybedince maalesef sıkıntı yaşadı ve maça iyi devam edemedi. Altın seti de kaybeden Galatasaray HDI Sigorta, böylece Cev Cup organizasyonuna veda etmiş oldu.

Avrupa'da yoluna Cev Challenge Cup'ta devam edecek takımımızın rakibi "Challenge Cup Qualification Phase" turlarında Norveç temsilcisi Ball Klubb Tromso’yu deplasmanda 3-0 ve kendi evinde 3-1’lik galibiyetlerle eleyen Danimarka temsilcisi Gentofte Volley oldu.
Karşılaşmanın tarihi ilerleyen günlerde belli olacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0