Galatasaray HDI Sigorta ritmini buldu!

Galatasaray HDI Sigorta, lige ve Avrupa'ya kötü bir giriş yaptıktan sonra yavaş yavaş ritmini bulmaya başladı. Bu başlığım ve cümlem oynadığımız takımın seviyelerini göz önünde bulundurmadığım anlamına gelmiyor fakat oynadığımız takıma bakmadan, galibiyet serisi yakalamak önemli ve güzel bir gelişme. Takımımız Bornova Anadolu Lisesi galibiyeti ardından geçtiğimiz hafta sonu Beşiktaş'ı 1-3 mağlup etti ve daha sonra Cev Challenge Cup'ta konuk olduğu Gentofte Volley'i 0-3 yenerek avantaj elde etti.

Türkiye Erkekler Voleybol Ligi'nden başlayalım. 7. haftaya gelinirken almış olduğumuz iki galibiyet ile son sıralarda yer alıyorduk. Tıpkı bizim gibi lige iyi başlamayan Beşiktaş'a konuk olan takımımız, maçtan 1-3'lük skor ile ayrılarak galibiyet serisi yakalamış oldu. 2 maçlık bu ufak serinin uzayabildiği kadar uzaması temennimiz.

Beşiktaş iyi başladığı maçta teknik molalara 8-7 ve 16-15 önde girdi ve ilk seti 25-22 hanesine yazdırdı. Galatasaray HDI Sigorta maça bu şekilde başlayınca akıllarda "acaba?" sorusu kolaylıkla yer edindi fakat takımımız 21-25, 16-25 ve 24-26'lık üç set ile maçtan galip gelmeyi başardık. Takımımızda Agamez 20, Yasin 13 sayı ile oynadı. Bu sonuçla 9 puana yükselen Galatasaray hala 10. sırada yer alıyor fakat zirve ile arada sadece 6 puan var. Ligin daha başlarında olduğunu düşünürsek bu uzun maratonda değişiklikler rahatlıkla olacaktır.

Takımımızın bir sonraki lig maçı 5 Aralık Cumartesi saat 14:00'te Arkas Spor ile Burhan Felek Spor Salonu'nda olacak.

Gelelim Avrupa macerasına, Galatasaray bu sene Avrupa'da 2 numaralı kupa olan Cev Cup'ta başlangıç yapıp ilk turda elenince Cev Challenge Cup'a düşmüştü. Bu turda eşleştiğimiz Danimarka ekibi Gentofte Volley ile ilk maçını Danimarka'da oynayan takımımız net bir skor ile maçtan 0-3 galip ayrıldı. Setler 21-25, 20-25, 22-25 lehimize sonuçlandı. Melih Sıratça 13, Igor Yudin 11 sayı ile mücadele ettiler.

Takımımızın Gentofte ile içerideki rövanş mücadelesi 16 Aralık Çarşamba günü saat 18:00'de Burhan Felek Spor Salonu'nda olacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0