ZTK | İkinci turdaki rakibimiz Gaziantepspor..

Ziraat Türkiye Kupası'nın son şampiyonu Galatasaray, grup aşamasında 6 maç sonunda 5 galibiyet - 1 beraberlik elde ederek 16 puanla namağlup lider olarak adını bir üst tura yazdırdı. Akhisar Belediyespor, Karşıyaka ve Kastamonuspor'la birlikte E Grubu'nda yer alan Mustafa Denizli'nin öğrencileri, F Grubu'nu ikinci bitiren Gaziantepspor ile ikinci turda karşılaşacak. Kırmızı-siyahlı takım grup etabında Trabzonspor, Adanaspor ve Nazilli Belediyespor ile birlikte F Grubu'nda yer almış ve oynadığı 6 maç sonunda 3 galibiyet - 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet sonrasında 11 puan toplayarak grubunu ikinci sırada tamamladı. Kupa formatı kapsamında çeyrek finale çıkacak olan takım tek maç üzerinden oynanacak 90 dakika sonrasında belli olacak.

Ziraat Türkiye Kupası ikinci tur maçları, daha önce açıklandığı üzere 30-31 Ocak ve 1 Şubat tarihlerinde oynanacağından bu hafta Spor Toto Süper Lig ve PTT 1. Lig'de maç oynanmayacak. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0