Ergin Ataman: Oyuncumun arkasındayım..

Cumartesi günü oynanan Fenerbahçe derbisinde, Göksenin Köksal'ın aldığı teknik ve faul sonrasında yaşanan olaylar şüphesiz ki oynanan oyunun ve maçın önüne geçmişti. Attığı üçlükten sonra klasikleşen sevinç hareketini yapan ve seyirciye herhangi bir söylemde bulunmamasına rağmen teknik faul ile cezalandırılan Göksenin Köksal, bir anda spor medyası tarafından da haksız ve ağır eleştirilere maruz kaldı. Hatta eliyle yaptığı "3" işaretini başka yönlere çeken bazı isimler, Göksenin'in "silah" işareti yaparak tribünleri provoke ettiğini bile söyledi. 

Maç başından beri saha kenarında oturan Fenerbahçe taraftarlarının sözlü tacizine ve hakaretlerine maruz kalan Göksenin Köksal, bütün bunlara rağmen efendi kişiliğini bozmamış ve tribünlere doğru kötü bir söylemde bulunmamıştır. Bu konuyla ilgili koçumuz Ergin Ataman Instagram hesabından yaptığı açıklamadan sonra şimdi de kulübümüz televizyonuna konuyla ilgili röportaj verdi. Oyuncusunun yanlış bir hareket yapmadığını ve arkasında olduğunu söyleyen Ataman, hakemlerin ortamdan etkilenerek yanlış karar verdiklerini söyledi. Konuyla ilgili konuşan Göksenin Köksal ise üçlük pozisyonundan ardından her maçta yaptığı klasikleşen "3" işareti yaptığını söylerken, bu hareketinin yanlış anlaşıldığını belirtti.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0