Roberto Mancini: Türk halkı yaşananları hak etmiyor..

Geçtiğimiz sezonun başında Galatasaray'dan ayrılan dünyaca ünlü İtalyan teknik adam Roberto Mancini, dün akşam takımı Inter'in deplasmanda Roma ile berabere kaldığı karşılaşma sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 1-1'lik eşitlikle tamamlanan karşılaşma sonrasında basın toplantısında kendisine Türkiye'de yaşananlar hakkında gelen bir soru üzerine açıklama yapma gereği duyan İtalyan menajer, federasyon görevlisinin bu sorunun özel olması nedeniyle açıklama yapmasına izin vermemesine rağmen "Onlar benim Türkiye'deki dostlarım, konuşacağım." diyerek açıklamalarına devam etti. Roberto Mancini'nin yaşanan olaylar hakkındaki açıklamalarının tamamı şu şekilde..

"Her şeyden önce Umut'a bir mesaj iletmek istiyorum." diyerek sözlerine başlayan Mancini, "Umut'un babasını bu şekilde kaybetmesi gerçekten korkunç. Onu kucaklıyorum. O kesinlikle olağanüstü bir çocuk" ifadelerini kullandı.

Tüm Türk halkına geçmiş olsun dileklerini ileten İtalyan teknik adam, sözlerine şöyle devam etti: İstanbul'a ve Türk halkına dair çok iyi anılarım var. Bu yaşananlar için gerçekten çok üzgünüm. Umarım bu şeyler en kısa sürede biter, çünkü tüm Türk halkı ve İstanbul'daki insanlar bunu hak etmiyor, çünkü İstanbul gerçekten harika bir şehir.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0