ÖZEL | Galatasaray Daikin taraftarıyla buluştu!

Bu sezon Ataman Güneyligil önderliğinde harika bir uyum yakalayan, yer aldığı CEV Cup'ta final oynayıp ikinci olan, ligde de final etabında mücadele eden takımımız Galatasaray Daikin, İstanbul'da gerçekleştirdiği son antrenmanını taraftarına açtı. Kendilerini takip eden az sayıda taraftarı ile antrenman sonu bir araya gelen takımımız neşesi ile bu günü tam bir taraftar gününe çevirerek hep bahsettiğimiz o aile ortamını bizlere göstermiş oldu. FCN Blog ekibi adına bizde oradaydık!

Galatasaray Daikin, sezon başı göreve gelen Ataman Hoca ile beraber müthiş bir ritm yakaladı ve kendisinden fersah fersah fazla bütçesi bulunan takımlara karşı harika bir direnç gösterdi. 9 altyapı oyuncusunun bulunduğu takımımızda Nadia Centoni, Güldeniz Önal ve Nihan Güneyligil takımın en tecrübeli isimleri.

Oldukça neşeli geçen antrenmanda Ataman Hoca keyifli methodlar deneyerek oyuncuları hem zorluyor hem de eğlendiriyor. Oyuncular arası ilişkiler de oldukça iyi. Yapılan yarışmalarda ise altyapı oyuncularının ağırlıkta bulunduğu takım, as takıma karşı galip gelerek forma yarışında kendilerinin de olduklarını oldukça net bir biçimde belirtiyorlar.

Antrenman bittiğinde ise takımımız final etabının ikinci ayağından önceki son antrenmanda kendisini yalnız bırakmayan taraftarına bir vefa örneği göstererek tatlı ikram ediyor. Ayrıca salonda bir araya gelen takım ve taraftar sohbet ederek birlikte çekilen fotoğraflar ve verilen destek mesajları ile gün tamamlanmış oluyor.

Türk sporu için alışık olunmayan bir şeydir takım-taraftar kaynaşması. Galatasaray bayan voleybol organizasyonu bu alanda ciddi bir örnek oluşturmuş durumda. Organizasyon olarak çok iyi yönetilen Galatasaray Daikin, saha başarısının yanı sıra kendisini destekleyen seyircisi ile bu tarz bir etkinlikte bulunarak saha dışı başarısını da ciddi bir şekilde gösteriyor. Her zaman belirttiğimiz gibi, bu takım hak ettiği desteği alamıyor ve daha fazla farkındalık bekliyor. Final etabının ikinci ayağı öncesi takımımız 3. sırayı kendisine hedef koyarak önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi ön elemesi oynamak istiyor. Başarılar kızlar!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0