Sinan Güler: Euroleague'e dönmek heyecan verici..

Eurocup'ta tarihi bir başarıya imza atarak şampiyonluk sevinci yaşayan Galatasaray Odeabank bugün şampiyonluk fotoğrafı çektirdi. Gerçekleştirilen çekimlerin ardından takım kaptanımız Sinan Güler basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Şampiyonluğun kariyeri adına çok özel bir dönüm noktası olduğunu dile getiren tecrübeli oyunkurucu, takımdaki kenetlenmenin ve taraftarın gösterdiği ilginin kazanılan başarıda çok büyük önem taşıdığını belirtti. Sinan Güler'in açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Eurocup şampiyonluğu; hem kulüp olarak hem Ergin abinin sezon başında koyduğu en önemli hedeflerden biriydi. Biz de bunun içerisinde gösterdiğimiz mücadeleyle birlikte kupayı kazanınca çok daha mutlu ve gururluyuz. Bunu, taraftarlarımızın müthiş desteğiyle, Türk basketbolseverlerin müthiş desteğiyle başarabilmiş olmak gerçekten mutluluk verici. 
Euroleague kısmını şu anda düşünmek çok da doğru olmaz çünkü baktığımızda Perşembe günü maç oynadık, Pazar günü lig serüvenine geri dönmemiz gerekiyor. Ama ben ki Euroleague kariyerime bir senelik ara vermiş biri olarak bir sene sonra kupayla beraber geri dönüyor olmak kariyerim adına müthiş mutluluk verici bir olay. 
Bizim başarılı olmamızı bizden daha çok isteyen bir taraftarımız var. Biz nasıl motiveysek, onlar on kat daha motive oluyorlar. Bunu her Abdi İpekçi’de oynadığımız maçlarda bize hissettirdiklerinden dolayı müteşekkiriz her şeyden önce. Aynı zamanda gelecek sezon Euroleague’in değişen sistemiyle başarılı olmamız adına taraftarın desteği her türlü şekilde artmalı.  
Burada sadece kombine alacak taraftar değil, kulübe destek olabilecek insanların da dahiliyeti çok önemli çünkü herkes taşın altına ne kadar elini sokarsa bizim de başarımız ona göre yükseliyor. Biz zaten hedeflerimiz doğrultusunda ne yapmamız gerektiğini az çok biliyoruz; önemli olan burada bu hedefe Galatasaray camiasındaki insanların ne kadar inanıyor ve bu inançlarını bize ne kadar hissettiriyor oldukları.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0