ALTYAPI | Küçük Kızlarda şampiyon Galatasaray!

24 - 29 Mayıs tarihlerinde Kütahya'da düzenlenen Küçük Kızlar Türkiye Şampiyonası'nda mücadele eden Galatasaray küçük kızlar basketbol takımı, şampiyonanın finalinde ezeli rakibi Fenerbahçe karşısında sahadan 50-48 galip ayrılarak kupaya uzandı. Şampiyonada oynadığı 6 maçtan da galibiyetle ayrılarak namağlup şampiyon olan Galatasaray küçük kızlar basketbol takımında forma giyen Sude Yılmaz turnuvanın en değerli oyuncusu seçildi.

Türkiye Şampiyonası'nın finallerinde B Grubu'nda yer alan takımımız Becker, İstanbul Üniversitesi ve Besem karşısında sahadan galibiyetle ayrılarak grubunu 3 galibiyetle namağlup lider tamamladı. Çeyrek final aşamasında Çankaya Üniversitesi karşısında 49-47 galip ayrılan takımımız, yarı final etabında ezeli rakibi Beşiktaş'ı da 43-40 mağlup ederek finale adını yazdırmıştı.

Bu başarıda emeği geçen tüm sporcularımızı, teknik ve idari heyeti, sporcularımızın ailelerini tebrik ederiz. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0