Ergin Ataman: Çok keyifli bir seri olacak..

Galatasaray Odeabank Baş Antrenörü Ergin Ataman, ekibimizin Pınar Karşıyaka’yı Abdi İpekçi Spor Salonu’nda 77-62 mağlup ettiği BSL Play-Off Çeyrek Final serisi üçüncü maçının ardından basın toplantısında konuştu. Neredeyse elenmek üzere olduklarını fakat gösterdikleri reaksiyonla seriye tutunduklarını belirten koçumuz yarı final serisini kazanmak için ellerinden gelen mücadeleyi sergileyeceklerini söyledi. Ergin Ataman’ın açıklamalarının tamamı ise şu şekilde..

Pınar Karşıyaka’yı kutluyorum. Üç maçta da çok iyi bir direnç gösterdiler. Neredeyse elenmek üzereydik ama ilk maçtaki hatalarımızı geride bırakıp gerek İzmir’de gerekse burada bize yakışan performans ortaya koyduk. Sezon boyunca oynadığımız basketbolu bugün ortaya koyunca iki takım arasındaki kalite farkı ortaya çıktı. Yarı finalde Fenerbahçe ile eşleştik. Önemli bir seri olacak. Yaklaşık 10, 12 gün Türk sporu Avrupa basketbolunun zirvesindeki bu iki takımın yarı finalini konuşacak. Fenerbahçe Avrupa’nın en iyi takımı ve başlarında çok iyi bir koçları var. Biz de Eurocup şampiyonuyuz. Fenerbahçe çok güçlü olabilir ancak bir derbide Galatasaray varsa karşı takım favori olamaz. Hafta boyunca Türk basketbolseverlerin bu güzelliği yaşamasını diliyorum. Kazanmak için en üst düzeyde mücadele vereceğiz. Her iki salonda da belki azınlık şekilde bir takım kesimler düzeni bozmaya çalışabilirler ama her iki taraftara da sağduyu çağrısında bulunuyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0