Kaptan ligde dalya dedi..

Şampiyon olduğumuz 2012-2013 sezonundan sonra gönül verdiği sarı kırmızılı formayı giymeye başlayan Sinan Güler, geçtiğimiz hafta oynanan Pınar Karşıyaka maçında Galatasaray forması altında ligde "dalya" deme şerefine ulaştı. Avrupa kupaları ile birlikte toplam 171 maçta forma giyen oyuncumuz bu yıl Ender Arslan'ın ayrılmasının ardından takım kaptanlığı görevine de yükselmişti.

Yıllardır ligimizin kalburüstü oyuncularından biri olan Sinan Güler, buna rağmen daha çok enerjisi ile sahada var olan ve işin hücum yönüne pek karışmayan bir oyuncuyken özellikle son iki yıldır koçumuz Ergin Ataman'ın elinde geçirdiği evrim ile oyununda boyut atlarken çalışmanın ve azmin ne kadar önemli olduğunu tüm genç sporculara bir kez daha gösterdi. Takımın saha içi ve saha dışı liderliğini üstlenen, takımda kurulan arkadaşlık havasında oldukça önemli bir rol sergileyen Sinan Güler formamızı giydiği 171 maçta ortalama 7.96 sayı 2.91 ribaund 2.65 asist 0.9 top çalma istatistikleri ile oynarken 1 Eurocup şampiyonluğu, 1 lig finali ve 1 Euroleague çeyrek finali gördü. 

Örnek kişiliği, doğru sporcu karakteri ve armamıza yakışan beyefendiliği ile Sinan Güler'i umarım çok daha uzun yıllar formamızla parkede, daha sonrada takım elbiseleri ile benchimizde görmeyi umut ediyorum..


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0