Copa America 2016 | Muslera gergin başladı!

Copa America 2016 C Grubu ilk maçında Meksika ile karşılaşan Muslera'nın takımı Uruguay, sahadan 3-1 lik mağlubiyetle ayrıldı ve turnuvaya kötü bir başlangıç yaptı. Maça ilk 11 de başlayıp 90 dakika görev alan Muslera takımının yenilgisine engel olamadı. Maç öncesi seremonide milli marş krizi ve maç sırasındaki hatalı kararlar Muslera'yı bir hayli sinirlendirdi.

Copa America 2016, bu sene 100.yıl apoletiyle Amerika'da düzenleniyor. Bu sene 45. kez düzenlenen turnuvada 16 takım kupaya uzanmak için mücadele veriyor. Son şampiyonun Şili olduğu turnuvada Brezilya, Arjantin, Uruguay, Şili, Meksika gibi takımlar favori olarak gösterilirken ev sahibi Amerika da sürpriz yapabilecek ekiplerden. Turnuvada Türkiye'den de 3 futbolcu boy gösteriyor. Kasımpaşa'dan Bursaspor'a transfer olan Venezüelalı Yonathan Del Valle, Haiti'de 1461 Trabzon'un forveti Kervens Belfort ve Galatasaray'ın filebekçisi Fernado Muslera ülkeleri için ter dökecekler.

C Grubu'nda Meksika ile karşılaşan Musleralı Uruguay sahadan 3-1 mağlubiyetle ayrılarak turnuvaya 0 çekerek başladı. Meksika'nın golleri Alvaro Pereira(kendi kalesine), Rafael Marquez ve Hector Herrera'dan gelirken, Uruguay'ın tek golünü kaptan Diego Godin kaydetti. Grubun diğer maçında Venezüela'nın Jamaika'yı 1-0 ile geçmesiyle Uruguay ilk maçlar sonunda grubun son sırasında yer aldı.


MUSLERA ÇILDIRDI
Maçın öncesindeki seremonideki milli marş krizi maçın önüne geçti. Seremonide Uruguay'ın milli marşı yerine Şili'nin marşı çalınınca başta oyuncular ve taraftarlar şaşkınlığa uğradı ve tepkilerini dile getirdiler. Yukarıdaki fotoğraf da olaya Muslera'nın verdiği tepki. Maç sonunda kupa heyeti Uruguay'dan özür diledi ve bu olayın tekrarlanmayacağı sözünü verdiler.

Maçta biri Uruguay biri de Meksika'dan olmak üzere 2 kırmızı kart çıktı. Uruguay'da Matias Vecino 45.dakikada kırmızı kart görürken, rakipte Andres Guardado 73.dakikada ikinci sarıdan oyundan atıldı.Hakemin kararlarından memnun olmayan Muslera, maç sonunda hakemlerin üstüne yürüdü. Arkadaşları tarafından engellenmeye çalışılan file bekçisi bir süre hakemlere tepkisini sürdürdü.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0