Euro 2016 için fantezi futbol ligimiz yayında!

Avrupa'nın en büyük futbol festivali olan Euro 2016'nın başlamasına sayılı günler kala FCN Blog ekibi olarak UEFA Euro2016 Fantezi Futbol Ligi'nde yerimizi almış bulunuyoruz. 10 Haziran - 10 Temmuz tarihleri arasında Avrupa'nın en büyüğü olmak için ulusal takımlar kıyasıya mücadele ederken, FCN Blog takipçileri de hünerlerini resmi uygulamada gösterme şansı yakalayacak. Turnuvanın sonunda ligi şampiyon bitiren takipçimize Galatasaray Store'dan nacizane, ufak bir hediye vereceğimizi de şimdiden belirtelim. Peki katılım nasıl olacak?


Fantezi Futbol Ligi'ne katılımı ister mobil cihazınızdan (telefon, tablet vb..) Android market veya Apple Store'dan uygulamayı indirerek veya bilgisayar üzerinden http://eurofantasy.uefa.com linkinden kayıt olarak gerçekleştirebilirsiniz. Size verilecek olan 100m€ bütçeyle oyunda takımınızı kurun ve Euro2016'nın heyecanı diğer takipçilerimizle birlikte yaşayın!

Kadronuzu kurduktan sonra Ligler (Leagues) bölümüne girin ve Lige Katıl (Join a league) diyerek FCN Blog takipçilerinin yer aldığı lige girmek için karşınıza çıkan kutucuğa 38093V2H yazdıktan sonra Katıl (Join) demeniz yeterli olacak. Yazının başında da belirttiğimiz gibi, turnuvanın sonunda ligi şampiyon bitiren takipçimize ufak bir hediyemiz olacak. Kullandıkça bizi ve EU16'yı hatırlaması dileğiyle..

Peki kurallar nasıl?
  • 2 kaleci, 5 savunmacı, 5 orta saha, 3 forvetten oluşan toplamda 15 kişilik kadronuzu 100 m€ bütçe ile kurmanız gerekiyor. 
  • Grup aşamasında her takımdan en fazla 3 oyuncuyu kadronuza alabilirsiniz. İkinci turda bu sayı 4, çeyrek finalde 5, yarı finalde 6 ve finalde 8 olarak revize edilecek.
  • Turnuva başlayana kadar kadronuzda sınırsız değişiklikler yapabilirsiniz. Ancak grup maçları başladıktan sonra her maç gününün ardından; ikinci turda ise sınırsız olarak değişiklik hakkınız var. Çeyrek finalde kadronuzdaki 4 oyuncuyu, yarı finalde ise 6 oyuncuyu değiştirebilirsiniz. Final öncesi kadroda 8 değişikliğe gitme hakkınız var.
Puanlama nasıl olacak?
Turnuvanın puanlama sistemi oldukça basit. Oynanılan maçlarda kadronuzdaki oyuncuların perforamnsları size puan kazandırmaya başlayacak.


Karşılaşmada forma giymek:   1 puan
Karşılaşmada minimum 60 dakika forma giymek:   2 puan
Defans veya kaleci gol atarsa:    6 puan
Ortasaha oyuncusu gol atarsa:   5 puan
Forvet gol atarsa:   4 puan
Her asist için:   3 puan
>60 dakika oynayan kaleci, maçı gol yemeden tamamlarsa:   4 puan
>60 dakika oynayan defans, maçı gol yemeden tamamlarsa:    4 puan
>60 dakika oynayan ortasaha, maçı gol yemeden tamamlarsa    1 puan
Penaltı kazandıran oyuncu:   2 puan
Penaltı yaptıran oyuncu:    -1 puan
Penaltı kaçıran oyuncu:    -2 puan
Penaltı kurtaran kaleci:   5 puan
Yenilen her 2 gol için kaleci ve defans oyuncusu:    -1 puan
Sarı kart gören oyuncu:    -1 puan
Kırmızı kart gören oyuncu:    -3 puan
Kalecinin yaptığı her 3 kurtarış için:   1 puan
Kendi kalesine gol atan oyuncu:   -2 puan

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0