ALTYAPI | Genç Erkeklerde Şampiyon Galatasaray!

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından Festival Voleybol olarak da adlandırılan Türkiye Gençler Voleybol Şampiyonası'nda erkeklerde şampiyon Galatasaray oldu. Bugün oynanan finalde ezeli rakipleri Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup eden Aslanlar gelecek için bizlere umut dağıtmış oldu.


İzmir'de oynanan turnuvaya B grubunda başlayan Galatasaray; İstanbul BBSK, Bursa Bosch ve Sinop 57 Boyabat ile aynı grupta yer aldı. 30 Mayıs'ta oynanan ilk maçta Sinop 57 Boyabat'ı 3-0 yenen takımımız ertesi gün yine aynı skorla Bursa Bosch'u devirdi. Grup mücadelelerinin sonuncusunun oynandığı 1 Haziran'da İBBSK ile karşı karşıya gelen ekibimiz mücadeleden 1-3 mağlup ayrıldı ve grubu 6 puan ile ikinci sırada bitirdi.

Son 16 etabında G grubunu lider bitiren ve Arkas ile eşleşen takımımız 3 Haziran'da oynanan mücadeleden 1-3 galip ayrıldı ve adını çeyrek finale yazdırdı. Çeyrek finalde 4 Haziran günü Maliye Milli Piyango ile mücadele veren gençlerimiz bu mücadeleyi de 2-3 kazandı ve yarı final hakkı kazandı. 5 Haziran günü oynanan yarı final maçlarında Galatasaray, Halkbank'ı 3-0 devirirken Fenerbahçe de Beşiktaş'ı aynı skorla devirerek finalde rakibimiz oldu.

Bugün oynanan final mücadelesinde gençlerimiz ezeli rakibi Fenerbahçe'yi 25-20, 25-12 ve 25-21'lik setlerle 3-0 mağlup ederek Türkiye Şampiyonu olmayı başardı.

Genç Erkek Voleybol Takımımız elde ettiği bu başarı ile gelecek için bize oldukça güzel umutlar vermiş oldu. Voleybolda altyapıyı oldukça önemseyen bir kulüp olarak gençlerin elde etmiş olduğu bu başarı oldukça sevindirici bir haber. Takımımızı tebrik ediyor, gelecek kariyerlerinde kendilerine A Takım forması altında da üstün başarılar diliyoruz!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0