Galatasaray yurda döndü..

Yeni sezon hazırlıklarına İstanbul Florya Metin Oktay Tesisleri'nde başlayan Galatasaray, 10 Temmuz'da gittiği İsviçre'deki ilk etap kamp çalışmalarını tamamlayarak İstanbul'a geri döndü. Sarı kırmızılılar İsviçre'nin Gwatt bölgesinde sürdürdüğü yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde 3 karşılaşmaya çıkarken 2 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti ve katıldığı Uhrencup'ta mutlu sona ulaştı.

Sarı-kırmızılılar Perşembe, Cuma ve Cumartesi günü Florya'da çalışmalarına devam edecek olurken Avrupa Şampiyonası ve Copa America sebebiyle izinli olan Semih Kaya, Fernando Muslera, Blerim Dzemaili, Selçuk İnan ve Hakan Balta ise İstanbul'daki çalışmalarda takıma katılacaklar.

Takımımız ikinci kamp dönemi için 24 Temmuz Pazar günü Danimarka'nın Aarhus şehrine gidecek olurken 29 Temmuz Cuma gününe kadar bu kentte hazırlıklarını sürdürecek. Galatasaray, Danimarka'daki hazırlık kampında 26 Temmuz Salı günü Danimarka Süper Lig ekiplerinden Aarhus takımı ile TSİ 20.45'te Ceres Park'ta karşılaşacak.

Takımımız Danimarka kampını tamamladıktan sonra ise İsveç'e gidecek ve Göteborg kentinde Manchester United ile karşı karşıya gelecek. 30 Temmuz'da Ullevi Stadı'nda oynanacak maç, TSİ 20.30'da başlayacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0