Hazırlık Maçı | İlk maçta tat vermedik..

Sezon hazırlıklarına 2 hafta önce Florya'da başlayan ve kamp için İsviçre'ye geçen takımımız sezonun ilk hazırlık maçında 12 gün sonra ligi başlayacak İsviçre Ligi ekibi Thun ile karşılaştı. 1-1 beraberlikle sonuçlanan karşılaşmada golümüzü kiradan dönen Bruma kaydederken rakibimizin tek sayısı Hediger'den geldi.

Karşılaşmada yeni transfer Serdar Aziz, Endoğan Adilli ve Eray İşçan'ın yanı sıra henüz kampa katılmayan Muslera, Podolski, Selçuk, Semih, Hakan gibi isimler forma giymezken takımımız maça  Cenk, Linnes, Koray, Chedjou, Carole, Donk, Hamit, Bruma, Sneijder, Sinan, Umut ilk 11'i ile başladı. Kulübede ise Eray, İsmail, Yasin, Emrah, Salih, Berk İsmail, Olcan, Tarık, Birhan Vatansever, Gökay Güney, Sabri yer aldı.

Maça daha iyi başlayan takımımız topun hakimiyetini eline alırken sol kanattan Bruma ile tehlikeli ataklar geliştirdi. 25. dakikada bu sefer sağ kanattan içeri kat eden Bruma yaptığı şık vuruşla takımımızı 1-0 öne geçirdi. 28. dakikada Burki Umut'u kaleciyle karşı karşıya kalacakken düşürünce kırmızı kart gördü ve rakibimiz 10 kişi kaldı. Kalan bölümde Sneijder'in savunmadan seken frikiği direği geçemezken ilk yarı 1-0 sona erdi.

İkinci yarıya 7 değişikle başlayan takımımızda Sabri, Yasin, Olcan, Tarık gibi isimlere ek olarak genç kalecimiz İsmail Çipe, yine genç orta sahamız Birhan Vatansever ve yeni transfer Emrah Başsan oyuna dahil olurken Sneijder, Bruma, Sinan, Cenk, Linnes, Carole, Hamit kenara geldi. İkinci yarının ilk 10 dakikasında Koray ile 2 kez rakip kaleyi yoklasak bile ikinci golü golü bulamadık Maçın 57. dakikasında Koray'ın büyük hatasında topu kapan Hediger durumu 1-1 yaptı. 61. dakikada golde büyük hatası olan Koray Günter sakatlanıp sahayı sedyeyle terk ederken yerini Salih Dursun'a bıraktı. 66. dakikada genç Gökay, Donk'un yerine ve Berk İsmail'de Umut'un yerine oyuna dahil oldu. 70. dakikadan sonra tempoyu arttıran takımımız 73. ve 78. dakikalarda Sabri ve Yasin'in getirdiği toplarda Berk İsmail ile etkili olsa da golü bulamadı. 83. ve 85. dakikalarda Yasin 2 net fırsatı gole çeviremezken Sabri 88. dakikada direğe takılınca maç 1-1 sona erdi. 

Bu karşılaşma bizim ilk hazırlık maçımız olsa bile rakibimizin 5. hazırlık karşılaşmasıydı ve bizden daha hazır durumdalardı. Buna rağmen hem kadro olarak üstünlüğümüz hemde rakibimizin 62 dakika 10 kişi oynamasını göz önünde bulundurursak yeterli bir performans sergileyemedik. Bruma günün en öne çıkan ismi olurken Donk'un bıraktığımız gibi hala yetersiz performansı göze battı. Yeni transfer Emrah ise son 20 dakika etkili bir performans sergiledi. Takımımızda 90 dakika oynayan tek isim Chedjou olurken sakatlanarak oyunu terk eden Koray'ın durumu çekilecek MR sonrası belli olacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0