Jan Olde Riekerink: Mental olarak zor oldu..

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında İsviçre'de kamp yapan ve hazırlık turnuvası Uhrencup'ta boy gösteren Galatasaray'da teknik direktör Jan Olde Riekerink bugün 3-0 gibi farklı bir skorla kazanılan FC Zurich karşılaşmasının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Takım olarak iyi hazırlandıklarını ancak mental olarak zor günler geçirdiklerini dile getiren Hollandalı teknik adam, kamp döneminin yıldızı Bruma hakkında da fikirlerini dile getirdi. Riekerink'in açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Çok güzel bir ülkeniz olduğunu düşünüyorum. Yaşananlar beni inanılmaz üzdü. Özellikle Oyuncularım ve ekibim durumdan etkilendi. Türkiye'de ailesi ve çocukları olanlar daha çok etkilendi. Ülkemize dönmeyi bile düşündük. Dik durarak mesaj verilmesi gerekiyordu. Mental olarak hazırlandılar ve bugün profesyonelce bir maç sergilediler. Çünkü bu kolay değildir. Bunu başardıkları için tebrik ediyorum.. Çok iyi ve güzel bir maç oynadık. Mental olarak zor şartlarda hazırlanmıştık. Bir kez daha takımımı ve ekibimi tebrik ediyorum. Dediğim gibi mental olarak kolay bir maç değildi.

Hazırlık kampının bu döneminde iyi organize olan rakiple oynamak kolay değildi. Futbolcularımıza yapmaları gereken şeyleri söylüyoruz; ellerinden geleni sahaya yansıtıyorlar. Bruma ile yeni çalışmaya başladık. Çok iyi bir futbolcu olduğunu söyleyebilirim. İyi bir oyuncu olursanız talipleriniz de çok olur. Maçlarda, özellikle idmanlarda gösterdiği performanstan, tutumdan ve onunla çalışmaktan çok memnunum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0