Kamp kadrosu belli oldu..

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında 1 Temmuz günü teknik direktör Jan Olde Riekerink yönetiminde topbaşı yapan Galatasaray, yeni sezonun ilk yurtdışı kampı kapsamında İsviçre'nin Basel kentine hareket edecek. 19 Temmuz tarihine kadar İsviçre'de çalışmalarını sürdürecek olan ve bir özel turnuvaya katılacak olan Galatasaray'da ilk etap kamp çalışmalarında Hakan Balta, Blerim Dzemaili, Selçuk İnan ve Lukas Podolski yer almayacak. İsviçre kampının ikinci etabında Fernando Muslera ve Semih Kaya takıma katılırken; Porto ile transfer görüşmelerini sürdüren Alex Telles'in kamp kadrosunda olmaması dikkat çeken detaylar arasında yer alıyor. U21 yaş kategorisinden 4 oyuncunun yer aldığı kamp kadrosunun tamamı şu şekilde...

Kaleci: Fernando Muslera (16 Temmuz) - Cenk Gönen, Eray İşcan, İsmail Çipe

Savunma: Sabri Sarıoğlu, Martin Linnes, Serdar Aziz, Semih Kaya (15 Temmuz), Koray Günter, Aurelien Chedjou, Olcan Adın, Tarık Çamdal, Lionel Carole, Hakan Balta (20 Temmuz)

Ortasaha: Ryan Donk, Emrah Başsan, Hamit Altıntop, Yasin Öztekin, Salih Dursun, Birhan Vatansever, Gökay Güney, Endoğan Adili, Bruma, Wesley Sneijder, Blerim Dzemaili (20 Temmuz), Selçuk İnan (20 Temmuz)

Forvet: Sinan Gümüş, Umut Bulut, Berk İsmail Ünsal, Lukas Podolski (1 Ağustos)

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0