Fernando Muslera: Galatasaray'dan ayrılmayı düşünmüyorum..

 
Hazırlık dönemine tam gaz devam eden Galatasaray futbol takımımızın önemli isimlerinden kaleci Fernando Muslera, bugün öğleden sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Taffarel'in ayrılmasından, ülkede yaşananlara kadar her çeşit soruya cevap veren Muslera; ülkede ve Galatasaray'da olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Jan Olde Riekerink'in takım için önemli bir hoca olduğunu sözlerine ekleyen tecrübeli kaleci, geçen sezonki kötü performanslarından ders çıkarmaları gerektiğini belirtti.

TAFFAREL BİR AĞABEY GİBİYDİ..
Taffarel benim hocamdan öte bir ağabeyim gibiydi. O çok iyi bir aile babası. 5 senedir ailesinden uzaktı ve bu kararı alma zorunluluğu duydu. Onun yaptığı bu tercihe saygı duymalıyız. 5 sene içerisinde bildiklerini Fadıl Hocaya aşıladı. Taffarel'in gitmesinden dolayı çok üzgünüm ancak Fadıl Hocanın yanımda olmasından dolayı da mutluyum.



Geçtiğimiz sezonlarda en az gol yiyen kaleci olarak da Galatasaray tarihine geçmiştim. Her ne kadar kötü bir derece olsa bu da güzel tarihimizdeki ikinci rekorum. Futbolda olumlu-olumsuz durumlar olabiliyor. Geçtiğimiz sezondaki kötü performansımızdan ders çıkarmalıyız. Jan Olde Riekerink takımı tanıyan iyi bir hoca. Onun takımın başında olmasından mutluyum ve başarılı olacağımıza inanıyorum.

GALATASARAY'DA ÇOK MUTLUYUM..
Takım içinde verilen cezalar hakkında bir şey söylemek istemiyorum. Hazırlık dönemlerinde sportif başarıyı arttırmak için buradayız. Bu konu hakkında yorum yapmak istemiyorum. Galatasaray'da çok mutluyum ve rahatım. 2 senelik daha kontratım var ve ayrılmayı düşünmüyorum. Hedefimiz her sene olduğu gibi bu sene de şampiyon olabilmek. Ligi şampiyon bitirip hak ettiğimiz yere, Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılmak istiyoruz.

Ülkede olan olaylardan etkilendim. Olaylar olmadan 15 dakika önce ben de havalimanındaydım. Yanımdaki bir Türk arkadaşımdan durumu anlamaya çalıştım. Türkiye'nin ne kadar güzel bir ülke olduğunu biliyorum ve şu an için rahatım. Ailem de ilk önce endişe duydular ancak onlar da Türkiye'nin ne kadar güzel bir yer olduğunun farkındalar. Şu an için herhangi bir problem yok.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0