Sezon açılışı Atletico Madrid ile..

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında çalışmalarına Florya'da başlayan ve İsviçre'de devam eden Galatasaray, önümüzdeki günlerde ikinci kamp etabı için Danimarka'nın yolunu tutacak. Burada bir hafta sürecek olan kamp çalışmalarının ardından İsveç'te dünyadevi Manchester United ile karşılaşacak olan Jan Olde Riekerink'in öğrencileri, yeni sezon öncesi 6 Ağustos Cumartesi akşamı taraftarıyla buluşacak. Şampiyonlar Ligi'nin son finalisti İspanyol ekibi Atletico Madrid ile evinde karşılaşacak olan Galatasaray böylelikle sezon açılışını yapmış olacak.

Geride bıraktığımız 2015-2016 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasında İspanyol ekibi ile eşleşen takımımız, grupta oynadığı iki karşılaşmadan da 2-0'lık skorla mağlup ayrılmaktan kurtulamamıştı. Hatırlanacağı üzere iki takım 2015 yılında Manisa'da meydana gelen maden faciası nedeniyle Soma'da gerçekleştirilen hazırlık maçında İspanyol ekibi ile karşı karşıya gelmiş ve mücadele golsüz eşitlikle tamamlanmıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0