Sinan Gümüş: Hedefimiz Süper Kupa..

Manchester United'a karşı ileri uçta oynayan ve takımımızın ilk golüne imza atan Sinan Gümüş maç sonunda açıklamalarda bulundu. Kampta ve hazırlık maçlarında hep yaptıklarının üstüne koyarak ilerlemeyi arzuladığımızı söyleyen genç yıldız adayı forvet oynaması hakkında da nerede görev verilirse layıkıyla yapacağını söyledi.


GOL ATMAM ÖZGÜVEN İÇİN ÖNEMLİ
Kampta, idmanlarda ve maçlarda hep üstüne koymak istiyoruz. Manchester United'a karşı ilk yarıda çok iyi oynadık. Gol atmam da özgüven için önemli. Ancak ikinci yarı kısa süre içinde arka arkaya goller yedik. Önümüzde 2 hafta sonra oynayacağımız bir Süper Kupa maçı var. O finale kadar en iyi şekilde hazırlanmamız lazım.

FORVET ALIŞIK OLDUĞUM BİR YER
Hocamız bana forvet olarak görev verdi, aslında alışık olduğum bir yer. Nerede görev verilirse en iyisini yapmak isterim.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0