Sinan Gümüş: Önümüzdeki sezon fark yaratacağım..

Galatasaray Futbol Takımı dün yapılan sağlık kontrollerinin ardından top başı yaparken iki gurbetçi oyuncumuz Yasin Öztekin ve Sinan Gümüş basının karşısına çıktı. Oyuncularımız, Jan Olde Riekerink hakkında değerlendirme yaparken önümüzdeki sene geçmişi unutturmak istediklerini ve başarılı olacaklarını söylediler. Oyuncularımızın açıklamaları ise şu şekilde..


YASİN ÖZTEKİN
Riekerink geçtiğimiz sezon son 3 ay bizimle çalıştı. O süreçte takım olarak daha iyiydik. Kupayı da aldık. Hocamızla iyi bir zaman geçirmiştik. Hem onun hem bizim için iyi bir sezon olmasını diliyorum. Sinan, genç olmasına rağmen Türkiye'nin en iyi kanat oyuncularından biri. İyi maçlar çıkardı, daha da iyi olacağına inanıyorum. İnşallah önümüzdeki sezon, en iyi sezonunu geçirecek. 3 kupaya da adayız. Avrupa'ya gidemiyoruz ama bu sezon şampiyon olacağımıza inanıyoruz. 

SİNAN GÜMÜŞ
Riekerink'in geldiği dönemde sakattım ama benimle çok ilgilendi. Geçen sezonki süreç çok iyi geçti ve kupayı aldık. İyi hissediyorum. Sakatlık açısından hiçbir problemim yok. Sağlık ekibine de teşekkür ediyorum. Bana bu süreçte yardımcı oldular. İnşallah bu sezon sakatlık yaşamam ve sezon benim için iyi geçer.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0