Göksenin Köksal ile iki yıl daha..

Galatasaray Odeabank dış transferde son sürat hamlelerine devam ederken iç transferde ise Sinan Güler'den sonra Göksenin Köksal ile de 2 yıllık sözleşme yeniledi. Altyapımızdan yetişen ve 2009-2010 sezonundan bu yana Galatasaray forması giyen, 2014-2015 sezonunda ise bir sezon Darüşşafaka Doğuş'a kiralanan başarılı oyuncu, 23 yıl sonra gelen şampiyonlukta ve bu sene kazanılan Eurocup şampiyonluğunda kadroda yer alarak adını Galatasaray tarihine yazdırmıştı.


Sözleşmesini yeniledikten sonra sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden açıklamalarda bulunan başarılı oyuncu " Bugün Kulübümle 2 yıl daha sözleşme uzatmanın gururunu yaşıyorum.. Bu ailenin bir parçası olmaktan dolayı çok mutlu ve onurluyum.. Bir gün olsun benden desteğini esirgemeyen Galatasaray Camiası ve Büyük Galatasaray Taraftarı'na sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Unutmayın... ''Ben Galatasaray'ın çocuğuyum. Ve bir gün Galatasaray'a kaptan olacağım!'' Saygılarımla. " açıklamalarını yaptı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0