Ömer Yalçınkaya: Hedef şampiyonluk..

Spor Toto Basketbol Ligi 2016-17 sezonu fikstür çekiminin ardından GS TV'ye açıklamalarda bulunan Galatasaray Basketbol Şube Genel Menajeri Ömer Yalçınkaya, sezona girerken tek hedeflerinin ligi şampiyon olarak bitirmek olduğunu söyledi. Kadroyu şekillendirdiklerini dile getiren Yalçınkaya, 1-2 transfer yapıp sezona gireceklerini söyledi.


HEDEF ŞAMPİYONLUK
Alışma süreci nedeniyle ilk haftalarda derbilerden bir parça uzak kalmak istiyorduk. 6. hafta Fenerbahçe ile oynayacağız. Lig uzun bir maraton, Euroleague'de de çok ciddi rakipler bizi bekliyor. Ona göre kadromuzu şekillendirdik. 1-2 transfer haricinde kadromuz tamamlandı. İnşallah seyircimizin de desteğiyle alnımızın akıyla yine müthiş bir sezon yaşarız. Tek hedefimiz Türkiye de şampiyon olmak; Euroleague'de ise gidebildiğimiz en uzak noktaya ulaşmak. Bunun için çok çalışacağımıza söz veriyoruz.

15 AĞUSTOS'TA MERHABA DİYORUZ
Antrenörlerimiz 15 Ağustos'ta genç tabir edeceğimiz oyuncularla çalışmayla başlayacak. Resmi açılış ise 22 Ağustos'ta olacak. İstanbul'da bir hafta çalıştıktan sonra İtalya'da 15 günlük bir kamp ve hazırlık sürecimiz olacak. 15 Eylül sonrası İstanbul'a geleceğiz. TÜBAD'ın Antalya'daki organizasyonunun ardından ligle perdeyi açacağız.

YA ALIRIZ YA DA İÇİMİZDEN HALLEDERİZ
Bildiğiniz gibi kadroda 6 Türk oyuncu ile sahada yer almamız gerekiyor. 6. oyuncuyu ya transfer edeceğiz ya da altyapıdan çıkartacağız.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0