Ömer Yalçınkaya: Lasme eğer 3 ay ceza alsaydı..

Galatasaray Basketbol Şubesi Genel Menajeri Ömer Yalçınkaya, Galatasaray Odeabank'ın son durumu hakkında bilgilendirmelerde bulundu. GSTV'ye konuşan Yalçınkaya yurt dışı kampıyla ilgili bilgilendirmelerde bulunurken, Lasme konusuna da açıklık getirdi.


UZUN BİR KAMP BİZİ BEKLİYOR
Çarşamba günü İstanbul'daki son antrenmanı yapıp Milano'ya uçacağız. Arkasından da Bormio'ya varacağız. 9'una kadar Bormio'da kaldıktan sonra Sardunya tarafında kamp yapacağız ve burada da 4 ciddi rakiple maç yapacağız. Uzun, yorucu ama faydalı bir kamp bizi bekliyor. Her şey yolunda; umuyorum ki zorlu liglerde iyi sonuçlar alıp taraftarımızın yüzünü güldüreceğiz.

LASME'Yİ KADRODA DÜŞÜNÜYORDUK
Lasme geçen sezon önemli katkılar vermişti. Talihsiz bir şekilde yasaklı madde kullanımı nedeniyle 1 yıl basketboldan uzak kalacak. Federasyon bu kararı FIBA ve WADA ile birlikte takip etti. Lasme eğer 3 ay ya da 6 ay ceza alsaydı takıma katmak için hocamız bir formül arayacaktı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0