Eksik Galatasaray Odeabank yine kaybetti..

Galatasaray Odeabank hazırlık dönemi kapsamında İtalya’nın Sardunya Adalarında ikinci defa karşılaştığı Dinamo Sassari’ye 86-72 mağlup oldu. Yeni transferimizden Tibor Pleiss ve sakatlıkları bulunan Russ Smith ile Vladimir Micov karşılaşmada süre almadı.


Karşılaşmaya Dentmon, Diebler, Schilb, Daye, Tyus beşi ile maça başlayan takımımız ilk çeyrekte hücumda Austin Daye’in birebirleri dışında çok fazla organize olamadı. Savunmada da gereğinden fazla yumuşak kalınca periyotu 24-14 geride kapattık. İkinci periyotta ise maçın takımımız adına etkili olan ender isimlerinden Austin Daye yine baş roldeydi. Dentmon’ın da üçlük çizgisinin gerisinden bulduğu sayılar ile ilk çeyreğe göre hücumda daha derli toplu bir görüntü sergiledik ancak savunmadaki konsantrasyonumuzu belli seviyeye çıkaramayınca devreyi 44-34 geride kapattık. İlk yarıda Dentmon 12, Daye ise 9 sayıyla takımımızın en skorer isimleri oldular.

Üçüncü periyota daha istekli giren Yenilmez Armada farkı bir ara 7’ye kadar indirdi. Ancak devamlılığı sağlayamayan takımımız savunmada da yeterli direnci gösteremeyince İtalyan ekibi son on dakikaya 68-55 önde girmeyi başardı. Son periyotta ise özellikle Alex Tyus’ın ikili oyunlarından çıkardığımız basketlerle etkili olan takımımız İtalyan ekibini üçlük çizgisinin gerisinde durduramayınca farkı eritemedi ve sahadan 86-72 mağlup ayrıldı. İtalyan ekibinin yaptığı 25 asist dikkat çekerken, takımımız ise 14 asiste karşın 15 top kaybı yaptı.

Takım istatistiklerimiz ise şu şekilde...

Orhan Hacıyeva 1 dakika
Emir Preldzic 3 sayı- 6 ribaund- 1 asist
Alex Tyus 14 sayı – 8 ribaund – 3 asist
Can Korkmaz 6 sayı – 1 ribaund
Deon Thompson 7 sayı – 7 ribaund
Austin Daye 14 sayı – 2 ribaund
Sinan Güler 2 sayı – 3 ribaund – 2 asist
Jon Diebler 2 sayı – 1 ribaund
Justin Dentmon 18 sayı – 1 ribaund – 2 asist
Göksenin Köksal 2 sayı – 2 ribaund
Blake Schilb 4 sayı – 2 ribaund – 3 asist

Umut Kaan Arslan

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0