Galatasaray Odeabank İtalya'da kayıp..


Yeni sezon hazırlıklarına İtalya'nın Bormio kentinde devam eden Galatasaray Odeabank, 5. hazırlık karşılaşmasında son İtalya Ligi şampiyonu EA7 Emporio Armani Milan ile karşılaştı. Canlı oyunu olmadığı için takip edemediğimiz karşılaşmada geçtiğimiz maç hafif sakatlığı bulunan ve forma giymeyen Göksenin Köksal formasına kavuşurken, Russ Smith ve Nenad Krstic ufak sakatlıkları sebebiyle forma giymediler.

Maça Justin Dentmon, Sinan Güler, Vladimir Micov, Austin Daye, Alex Tyus beşi ile başlayan Galatasaray Odeabank, ilk dakikalarda Austin Daye ve Vladimir Micov ile etkili olurken karşılaşmanın 5. dakikası 6-11 Emporio Milano üstünlüğü ile geçildi. Periyotun sonlarında oyuna geri dönen temsilcimiz farkı kapatırken ilk çeyrek 18 - 18 eşitlikle sona erdi. İkinci çeyreğe 7 - 0'lık seri ile giren ve Jasmin Repesa'ya mola aldıran Ergin Ataman'ın öğrencileri, mola dönüşünde İtalyan ekibinin serisine engel olamadı ve skora yeniden eşitlik geldi (25-25). Periyotun kalan kısmı iki takımın karşılıklı basketleriyle geçilirken soyunma odasına İtalyan temsilcisi 1 sayılık farkla 38 - 39 önde girdi. İlk devrede Deon Thompson attığı 10 sayı ile takımımızın en skorer oyuncusu olurken, Austin Daye 8 sayı; Justin Dentmon ve Vladimir Micov 5'er sayı ile Deon Thompson'a en büyük desteği verdiler.

Karşılaşmanın ikinci yarısı karşılıklı basketlerle başlarken 25. dakika 48 - 49 Emporio Milano üstünlüğü ile geçildi. Bu dakikadan sonra boyalı alanda Miroslav Raduljica ile etkili olan İtalyan temsilcisi farkı açmaya başlarken karşılaşmanın son periyotuna 54 - 63 İtalyan ekibinin üstünlüğü ile girildi. Karşılaşmanın son periyotuna Sinan Güler'in 5 sayısı ile hızlı giren temsilcimiz, Raduljica'nın basketlerine engel olamayınca fark yeniden çift hanelere çıktı. Sinan Güler ve Austin Daye ile geri dönmeye çalışan ekibimiz yaptığı atakla skoru 67 - 72'ye getirdi. Justin Dentmon'ın da devreye girmesine rağmen yaptığı geri dönüş çabaları yeterli olmayan temsilcimiz sahadan 86 - 91 mağlup ayrılırken, İtalya'da oynadığı 5. maçta 2. mağlubiyetini almış oldu.

Bu karşılaşma ile Bormio tarafındaki kamp çalışmalarını sona erdiren takımımız, İtalya'nın Sardunya bölgesine geçecek ve Dinamo Sassari ile iki hazırlık karşılaşması yapacak.

Karşılaşmanın istatistik bilgileri..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0