Galatasaray Odeabank rakibini yakaladı ama geçemedi..

Yeni sezon hazırlık çalışmalarına Yunanistan'ın Atina kentinde devam eden Galatasaray Odeabank, dün son topta 96 - 95 kaybettiği AEK maçından sonra bugünde Yunanistan'ın bir diğer güçlü ekibi Olympiacos ile karşılaştı. Vladimir Micov, Ege Arar ve Alex Tyus'un sakatlıklarından; Blake Schilb'in ise izinli olduğundan dolayı oynamadığı karşılaşmanın canlı yayını ise iki takımın arasındaki özel anlaşmaya gereği yapılmadı.

Sahaya Justin Dentmon, Sinan Güler, Emir Preldzic, Austin Daye, Tibor Pleiß beşi ile çıkan ekibimiz karşılaşmaya istediği gibi başlayamadı. Hücumda zorlanan ekibimiz ilk periyotu 17 - 12 geride kapatırken, takımımız ikinci periyotta da hücum etmekte zorlandı. Karşılaşmanın 15. dakikası 28 - 18 Yunan temsilcisinin üstünlüğü ile geçilirken kalan 5 dakikada sadece 2 sayı atabilen takımımız soyunma odasına 35 - 20 geride girdi.

Karşılaşmanın üçüncü periyotunda hücumda bir nebze olsun toparlanan Galatasaray Odeabank, savunmada ise Olympiacos'u durduramayınca farkı azaltamadı ve karşılaşmanın son periyotuna 52 - 34 Olympiacos üstünlüğü ile girildi. Kötü giden gidişata son çeyrekte dur diyen ve yaptığı muhteşem geri dönüş ile 5 dakikada 4 - 21'lik seri yakalayarak maça geri dönen Galatasaray Odeabank, karşılaşmanın bitişine 3 dakika kala skoru 58 - 58'te eşitledi. Bu dakikadan sonra Olympiacos'a engel olamayan ekibimiz karşılaşmadan 67 - 61 mağlup ayrıldı.

Karşılaşmanın detaylı istatistikleri birazdan..
Russ Smith 9 sayı – 4 ribaund – 3 asist,
Emir Preldzic 5 sayı – 4 ribaund – 1 asist,
Deon Thompson 6 sayı – 6 ribaund,
Tibor Pleiß 11 sayı – 15 ribaund,
Austin Daye 13 sayı – 9 ribaund – 2 asist,
Sinan Güler 5 sayı – 3 ribaund – 3 asist,
Jon Diebler 2 sayı – 2 ribaund,
Justin Dentmon 8 sayı – 1 ribaund – 3 asist,

Göksenin Köksal 2 sayı

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0