Galatasaray Odeabank'tan farklı prova!


Hazırlık dönemini İtalya'da sürdüren Galatasaray Odeabank, Bormio'da ki 4. hazırlık maçında Fransız ekibi Sharks d'Antibes ile karşılaştı. Canlı yayını olmadığı için takip edemediğimiz karşılaşmada Tofaş karşısında hafif sakatlıkları yüzünden forma giymeyen Austin Daye ve Justin Dentmon süre bulurken, Göksenin Köksal hafif sakatlığı sebebiyle riske edilmedi.

Karşılaşmaya Russ Smith, Sinan Güler, Vladimir Micov, Austin Daye, Nenad Krstic beşi ile başlayan Galatasaray Odeabank daha ilk periyotta kalite farkını sahaya yansıttı. Karşılaşmanın 6. dakikası 12 - 10 üstünlüğümüz ile geçilirken ekibimiz ilk periyotu 25 - 14 önde tamamladı. İkinci periyotta farkı iyice açan ekibimiz 15. dakikayı 36 - 18 önde geçerken soyunma odasına da 51 - 28 gibi farklı bir skorla önde girdi. İlk yarıda Jon Diebler 10 sayı ile takımımızın en skorer ismi olurken Russ Smith 9 sayı; Blake Schilb 6 sayı; Austin Daye 5 sayı ile Diebler'a skorda destek oldular.

Karşılaşmanın ikinci yarısına da etkili başlayan Galatasaray Odeabank, 25. dakikayı 58 - 34 önde geçerken üçüncü periyotun son 5 dakikasında rakibinin 0 - 11'lik serisine karşılık veremeyince maçın son periyotuna 58 - 45 Galatasaray Odeabank üstünlüğü ile girildi. Karşılaşmanın son periyotunda geri dönüşün devam etmesine izin vermeyen temsilcimiz farkı tekrar açarken karşılaşmadan 77 - 53 galip ayrıldı ve 4. hazırlık maçında 3. galibiyetini aldı.

Karşılaşmanın istatistik bilgileri..


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0