Kurtuluş reçetesi: Riva ve Florya!

Ligde yaptığı iyi başlangıcın ardından taraftarla arasını bir nebze olsun düzelten Dursun Özbek, 22 Ekim'de düzenlenecek ve tarihi bir öneme sahip olacak Genel Kurulda, Galatasaray'ın borç yükünü kapatacağını düşündüğü Riva ve Florya projeleri ile ilgili olarak onay almaya çalışacak. Galatasaray'ın kurtuluş reçetesi olarak gördüğü projelerle ilgili olarak Galatasaray üyelerini bilgilendirme çalışmaları yürütecek olan Özbek, bu süreçte başka sorunlarla karşılaşmak istemiyor.

Dursun Özbek ve yönetimi Riva ve Florya projeleri konusunda çok detaylı bir çalışma yürütürken, bu süre zarfına kadar kulüpte hiçbir olumsuzluk istemeyen başkan Özbek, yetkililere birçok talimat verdi. Adeta sıkıyönetim ilan eden Galatasaray'ın başkanı, kulüpte yapılması planlanan işten çıkarma işlemlerini de 22 Ekim'e kadar durdurdu. 


Futbol takımından bu süre zarfında Antalyaspor ve Gençlerbirliği maçlarında galibiyet isteyen Özbek, ayrıca basketbol ve voleybol takımlarının sezon açılışlarında da yanlarında olacak.

Dursun Özbek Kalamış ve Taç Spor Tesisleri'nde de üyelerle görüşmeler yapacak ve bilgiler verilecek.

Kurmaylarına "Galatasaray'ın tek kurtuluş yolu bu proje. Etrafta bilgisizce konuşan insanlar var. Onları hem Genel Kurul öncesinde hem de Genel Kurul'da ikna edeceğim. Ama o ana kadar hiçbir şekilde olumsuzluk istemiyorum. Zaten olmadık gündemlerle bizi zorlamaya çalışıyorlar. Bunlarla baş etmek kolay ama siz içeriden kimseye olumsuz bir şey yansıtmayın." talimatı veren Özbek, en ince ayrıntıları titizlikle kontrol ediyor.

Kaynak: Gamaspor

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0