Rio 2016 Paralimpik | Madalyalar gelmeye devam ediyor!

Rio 2016 Paralimpik Oyunları'nda son günlere girerken dün gece saatlerinde gelen altın madalya ile yine mest olduk. Kadın Golbol Milli Takımı, finalde karşılaştığı güçlü rakibi Çin'i 4-1 ile geçerken bu sonuçla altın madalya sahibi oldu. Ayrıca bir önceki gün oynanan Masa Tenisi müsabakalarında Erkek Milli Takımımız bronz madalya sahibi oldu!


Kadın Milli Golbol Takımımız, Paralimpik Olimpiyatları'nın açık ara en başarılı ülkesi Çin ile finalde karşılaştı. 4-1 gibi güzel bir skorla galip gelmeyi başaran takımımız altın madalyayı göğüslerken bu madalya ülkemizin üçüncü altın madalyası oldu.

Ayrıca Erkek Masa Tenisi Milli Takımı, 4-5 Sınıf mücadelelerinde bronz madalya elde ederek yine bizi oldukça sevindirdi. Bir önceki gün Masa Tenisi'nde Abdullah'tan gelen altın ve Kübra'dan gelen gümüşten sonra bu haber de Masa Tenisi'nde gösterilen başarının göstergesi.

Ayrıca Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız bugünün programında bronz madalya mücadelesi verecek. Büyük Birtanya ile karşılaşacak takımımıza gönülden başarılar!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0