Cenk Gönen: Rakibimizi ciddiye alarak oynadık..

Ziraat Türkiye Kupası'nın üçüncü turunda Dersimspor karşısında rahat bir galibiyet alarak adını grup aşamasına yazdıran Galatasaray'da karşılaşmada forma giyen Cenk Gönen basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Ziraat Türkiye Kupası'nın bu turlarında sürpriz sonuçların ortaya çıktığına değinen Cenk, rakiplerini küçümsemeden oynadıklarını ve bunun karşılığında keyifli bir maçın ortaya çıktığını dile getirirken, uzun bir aradan sonra forma giymenin mutluluğunu yaşadığını dile getirdi. Cenk Gönen'in açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Rakibimizi ciddiye alarak oynadık. Zaten böyle olması da gerekiyordu. İyi futbol oynamaya çalıştık. Gayet keyifli bir maçtı. Umarım gelenlere ve televizyon başındakilere güzel futbol izletmişizdir. Kupada iyi çalışıp sonuna kadar gitmek istiyoruz. Kalede olmak güzel bir duygu. Oynamayı özlemişim. Muslera ile güzel bir arkadaşlığımız var. Fırsat geldiği zaman bu formayı en iyi şekilde terletmek istiyorum.

Adanaspor karşılaşması kayıpsız atlatmamız gereken bir maç. Puan kaybına tahammülümüz yok. Umarım 3 puanı alan taraf biz oluruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0