Euroleague | CSKA Moskova maçının biletleri satışa çıkıyor!

Galatasaray Odeabank, 1 sene aradan sonra Euroleague'e geri dönerken, ilk maçta evinde konuk edeceği CSKA Moskova maçının biletleri de satışa çıkıyor. 13 Ekim 2016 tarihinde Abdi İpekçi Arena'da oynanacak maçın biletleri 4 Ekim saat 16.00 tarihinde satışa çıktı ve en ucuz bilet fiyatı 40 TL olarak belirlendi.

Bir sene aradan sonra Euroleague'e geri dönen Galatasaray Odeabank ve Abdi İpekçi Arena'yı o muhteşem gecede yalnız bırakma! Biletini satın al, takımının yanında ol!

13 Ekim gecesi Euroleague jeneriğini oyuncularla birlikte dinle! 

Konuyla ilgili resmi sitemizden yapılan açıklama ise şu şekilde..

Geçtiğimiz sezonu Eurocup şampiyonluğuyla noktalayıp Turkish Airlines EuroLeague’de doğrudan mücadele etme hakkı kazanan Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımımız, EuroLeague’deki ilk karşılaşmasında 13 Ekim 2016 Perşembe günü saat 20.00'de son EuroLeague şampiyonu CSKA Moskova’yı Abdi İpekçi Spor Salonu'nda konuk edecek. 
Taraftarıyla ilk kez CSKA Moskova karşılaşmasında buluşacak Sarı-Kırmızılılar, Ergin Ataman önderliğinde güçlenen kadrosuyla Avrupa’nın bir numaralı kupasında hedeflerini yükseltti. Yenilmez Armada, geçtiğimiz sezon Eurocup’ta grup aşamalarının ardından ilerleyen her turda Abdi İpekçi Arena’da unutulmayacak anların mimarı büyük Galatasaray taraftarının desteğiyle uzandığı Avrupa şampiyonluğunun ardından unutulmayacak zaferlere yenilerini daha eklemek istiyor… 
EuroLeague’deki ilk karşılaşmayla birlikte yeni zaferler için Abdi İpekçi Arena’daki yerini al, Avrupa Kupası yürüyüşümüzde takımını yalnız bırakma! 
Karşılaşmanın biletleri 4 Ekim Salı günü saat 16:00’da Biletix.com, Biletix çağrı merkezi ve perakende satış noktalarından satışa sunulacaktır. 
Bilet Fiyatları                    :
Court Side Yanlar                                                            : 750 TL
Court Side Pota Arkası                                                    : 500 TL
Saha İçi Yanlar (001,002,003,004 Bloklar)                     : 250 tl
Saha İçi Yanlar (012,013 Bloklar)                                   : 200 tl
Saha içi Pota Arkası                                                         : 150 tl
Tribün Yanlar (101,105,201,202,203 Bloklar)                 : 70 TL
Tribün Yanlar                                                                    : 50 TL
Tribün Pota Arkası                                                            : 40 TL

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0