Euroleague Fantasy Challenge ligimizi kurduk!

Avrupa'nın en büyük basketbol organizasyonu olan THY Euroleague'de ilk hava atışının yapılmasına 15 günden az bir süre kala heyecan her geçen gün yükselmeye devam ediyor. Sezon öncesi kadrolarını oluşturan 30 takım yaklaşık 8 ay boyunca Avrupa'nın en büyüğü olmak için mücadele edecek. Peki ya sen THY Euroleague'de mücadele eden herhangi bir takımda baş antrenör olsaydın, takımında kimler olurdu? Bunun cevabını öğrenmek, yeteneklerini göstermek ve oyuncu bilginle kazanmak ister misin? Yapman gereken şey çok basit!

Euroleague'in resmi oyunu olan Fantasy Challenge'da buraya tıklayarak katıl, takımını kur ve Ligler kategorisinden alfabetik sıralamada "fcnblog" ligini bulduktan sonra alt tarafta bulunan şifre alanına "fcnblog.com" yazarak ligimize katıl! Euro 2016 için gerçekleştirdiğimiz yarışmada ödül sözümüz halen geçerli, kazanan arkadaş tüm duyurularımıza rağmen bizimle iletişime geçmemişti. Euroleague'deki Fantasy Challenge'da da sürpriz bir hediyemiz var!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0