Galatasaray Odeabank Yunanistan'da bu kez kayıp!


Yeni sezon hazırlık çalışmaları kapsamında Yunanistan'ın Atina kentinde bulunan Galatasaray Odeabank buradaki son hazırlık karşılaşmasında 2 gün önce karşılaştığı ve 67 - 61 mağlup olduğu Yunan ekibi Olympiacos ile karşılaştı. Ege Arar ve Vladimir Micov'un sakatlıkları, Emir Preldzic'in ise hastalığı sebebiyle maç kadrosunda yer almadığı karşılaşmanın canlı yayını iki takım arasındaki özel anlaşma gereği yapılmadı.

Karşılaşmaya Russ Smith, Sinan Güler, Jon Diebler, Austin Daye, Tibor Pleiß ilk beşi ile başlayan Galatasaray Odeabank, son maçlarda olduğu ilk periyotta tutuk görünürken skor bulmakta zorlanan ve rakibini savunmada durduramayan takımımız ilk periyotu 25 - 14 geride kapattı. İkinci periyotta da istediklerini sahaya yansıtmakta güçlük çeken Ergin Ataman'ın öğrencileri, savunmada rakibine engel olamayınca soyunma odasına 51 - 29 geride gitti.

Karşılaşmanın ikinci yarısına da durgun başlayan ve 25. dakikayı 56 - 36 geride geçen takımımız, tıpkı son iki karşılaşmada olduğu gibi muhteşem bir seriye imza atarak karşılaşmaya geri döndü. Ergin Ataman'ın öğrencileri periyotun son 5 dakikasında yakaladıkları 3 - 15'lik seri ile maça geri dönüş yaparken karşılaşmanın karar periyotuna sadece 8 sayı farkla 59 - 51 geride girdiler. Son periyotta yaptığı atağı devam ettiremeyen ve yakaladığı momentumu Yunan ekibine teslim eden takımımız, skorda yeniden çift haneli farklarla geri düştü(69-57). Karşılaşmanın kalanında bir varlık gösteremeyen takımımız sahadan 89 - 68 mağlup ayrıldı.

Bu maçla birlikte yurt dışı çalışmalarını sonlandıran takımımız önümüzdeki günlerde yurda dönecek ve 8 Ekim'de Abdi İpekçi Arena'da yapacağı BEST Balıkesir maçının hazırlıklarına İstanbul'da devam edecek.

Karşılaşmanın detaylı istatistikleri..
Russ Smith 7 sayı – 5 asist,
Can Korkmaz 4 sayı – 1 ribaund,
Deon Thompson 5 sayı – 2 ribaund – 1 asist,
Alex Tyus 6 sayı – 6 ribaund,
Tibor Pleiss 9 sayı – 3 ribaund – 1 asist,
Austin Daye 18 sayı – 6 ribaund – 1 asist,
Sinan Güler 14 sayı – 5 ribaund – 5 asist,
Jon Diebler 3 sayı – 2 ribaund,

Justin Dentmon 2 sayı – 1 ribaund

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0