ÖZEL | Bir misyonumuz var!

Bir takımı büyük kulüp yapan en önemli faktörlerden birisi taraftarıdır... Galatasaray taraftarı ise bu konuda Dünya çapında bir konumda bana kalırsa. Hiç bir karşılık beklemeden sadece renklerine, tarihine, yaşattığı başarılara gönül vermiş o kadar çok insan var ki, taraftarımızın namı ülke sınırlarını aşıyor. Ancak bir taraftarımız var ki diğerlerine göre ayrı bir misyonu var. Kim mi o? Ramazan Yalçın..

Galatasaray'ın adını Guiness Rekorlar Kitabına yazdırma misyonu ile yola çıkmış olan Ramazan bey, aslında bir şirkette satış müdürü.. Ancak armaya olan aşkı öyle bir seviyedeki yaptıkları ve yapmaya çalıştıkları çok belkide kendi mesleğinden daha önemli. 

Eski maç biletlerini toplayarak Guiness Rekorlar Kitabına Galatasaray adını yazdırmak isteyen Ramazan Yalçın, bu amaçla şu ana kadar 900'e yakın bilet toplamış ve bu sayıyı 1.000'in üstüne çıkartmak istiyor. Daha sonrasında ise bu biletleri Galatasaray Müzesi'ne bağışlamak isteyen Ramazan bey, konu ile ilgili bir de kitap yazmayı amaçlıyor. Ancak öncelikli amacı Galatasaray adını Guines Rekorlar Kitabına yazdırarak ülkemizde bir ilki daha kulübümüze yaşatmak..

Ramazan bey bu amaç uğrunda tüm taraftarlarımızdan yardımlarını bekliyor. Açtığı twitter hesabında duyurular yapan Ramazan Yalçın, belki de çoğu zaman özel zamanından feragat edip gönüllülük esasıyla bu projeyi yürütüyor. Bizde büyük Galatasaray taraftarı olarak Ramazan Yalçın'a elimizden gelen desteği verelim ve bir ilki daha kulübümüze yaşatalım. Ne mutlu menfaatsizce Galatasaray'ı sevenlere!

Ramazan Yalçın'ı buraya tıklayarak twitter'dan takip etmeyi unutmayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0