ÖZEL | İrem Naz Topuz: Galatasaray'da İdol Olmak İstiyorum...

Geçtiğimiz sezonu ligde ve Euroleague'de istediği yerde bitiremeyen, şube içinde de sorunlar yaşayan Galatasaray kadın basketbol takımı, bu sezona Marina Maljkovic'in yönetiminde yeni ve heyecan verici bir yapılanma ile girecek. Galatasaray'ın genç ve dinamik ekibiyle neler yapacağı merak ediledursun, artık sezon öncesi hazırlığını bitiren ve ligde cumartesi günü oynayacağı MBK Doğuş Hastanesi ile sezona başlayacak olan takımımızın genç oyuncusu İrem Naz Topuz ile kısa bir sohbette bulunduk...

Yeni sezon hazırlıklarından Galatasaray'daki hedeflerine, Marina Maljkovic'ten kişisel gelişimine dair önemli açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar...

SEZON ÖNCESİ HAZIRLIK VERİMLİ GEÇTİ
Sezon öncesi hazırlığımızın çok verimli geçtiğini düşünüyorum. 15 Ağustos'ta sezonu açtık. Koçumuzun ve yabancı oyuncularımızın katılmasıyla Eylül'ün sonunda Sırbistan'da 13 günlük bir kamp yaptık, hazırlık maçları oynadık.

GENÇ AMA YETENEKLİYİZ
Bu sene çok genç bir takımız ama yetenekliyiz. Bundan 20-25 gün önce oynayıp yenildiğimiz BGD'yi geçen gün yendik ve sezon açılmadan önceki son hazırlık maçı olması önemliydi. Bireysel olarak bu sene önümde kendimi gösterebilmem için şans doğduğunu düşünüyorum. Bu şansı değerlendirmek benim elimde ve elimden gelenin en iyisini yapacağım.

KENDİMDEKİ GELİŞİMİN FARKINDAYIM
Maljkovic ile çalışma fırsatım olduğu için kendimi çok şanslı hissediyorum. Kendimdeki gelişimin farkındayım. Maljkovic, bizden bir takımda genç oyuncudan fazlası olmamızı istiyor bizden ve bunun için gerekli imkanları sağlıyor.

MALJKOVIC BİZİM ŞANSIMIZ
Maljkovic bizim sorumluluk almamızı, özgüvenli olmamızı ve cesur olmamızı sağlıyor. Antrenmanlardaki eğitici ve öğretici yanı basketbolumuzu ve bakış açımızı tamamen geliştiriyor. En ufak bir detayı bile atlamıyor. Onun gibi tecrübeli ve kariyeri başarılarla dolu bir antrenörle çalışmak bizim için büyük bir şans.

HAYALİM GALATASARAY'DA İDOL OLMAK
En büyük hayalim öncelikle kulübümle uzun yıllar boyu şampiyonluklar yaşayıp kupalar kaldırmak. Galatasaray'la Euroleague şampiyonluğunu tekrar yaşamak ve Galatasaray için bir idol olmak istiyorum. Şimdilik yurtdışında oynamayı düşünmüyorum ama tabii ki ilerleyen dönemlerde olabilir.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0