ÖZEL | Justin Dentmon: Her maçta daha iyiye gidiyoruz!

Turkish Airlines Euroleague'e istediği gibi bir başlangıç yapamayan ve oynadığı 3 karşılaşmadan da mağlubiyetle ayrılan Galatasaray Odeabank, bu akşam ilk galibiyetiyle tanışma hedefiyle Abdi İpekçi Arena'da ezeli rakibi Fenerbahçe ile karşılaşacak. Bizde FCN Blog ekibi olarak bu zorlu maç öncesinde takımımızın önemli oyuncularından Justin Dentmon ile konuştuk. Sezona yaptıkları başlangıçtan, takım içindeki rolüne kadar önemli açıklamalar yapan Dentmon, taraftara da mesaj vermeyi unutmadı.

Euroleague'de ki kötü başlangıcımız bir şeyleri yanlış yapmamızdan kaynaklanmıyor. Bence neyi yanlış yaptığımız değil, neyi doğru yapmadığımız önemli. Takım içindeki rolüm Euroleague tecrübesiyle galibiyete yardım edecek oyuncu olmak. Bunu elimden geldiğince sahaya yansıtmaya çalışacağım. Sezona istediğimiz gibi başlayamadık ancak git gide her maçta daha iyi olduğumuzu düşünüyorum. Taraftarımız bizi desteklemeye devam etsin. Kötü bir başlangıç yaptığımız için vazgeçmesinler çünkü her maç, yeni bir başlangıçtır.
***
FCN BLOG ÖZEL HABERİDİR
KAYNAK GÖSTERMEDEN KULLANILAMAZ 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0