Euroleague | Sinan Güler: Böyle oynayarak maç kazanamazsınız..

THY Euroleague'de sezonun ilk karşılaşmasında CSKA Moskova'ya farklı mağlup olan Galatasaray Odeabank'ta karşılaşma sonrasında kaptan Sinan Güler açıklamalarda bulundu. Rus ekibinin Avrupa'nın en iyi takımlarından birisi olduğunu dile getiren tecrübeli oyun kurucu, savunma anlamında ciddi sorunlar yaşadıklarını ancak yeni bir takım olmanın zorluklarını yaşadıklarını belirtti. Sinan Güler'in karşılaşma sonrası açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Ligin en iyi hücum takımına karşı oynamak hiç kolay değil, ayrıca 3-4 senedir aynı kadroya sahip oldukları için birlikte oynamaya alışıklar. Yine de bizim açımızdan kendi seyircimizin önünde oynamak güzeldi. 15-17 dakika iyi bir basketbol ortaya koyduk. Fakat Euroleague şampiyonuna karşın bu oyunla kazanmak mümkün değil. Bilhassa takıma yeni katılan oyuncularımızın ne tarz bir basketbol oynamamız gerektiğini anlamışlardır diye umuyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0