THY Euroleague | Justin Dentmon atmaya devam ediyor!

Bir sezonluk aradan sonra Turkish Airlines Euroleague'e son Eurocup şampiyonu apoleti ile geri dönen Galatasaray Odeabank, kadrosunu büyük ölçüde değiştirirken önemli oyuncularla da sözleşme imzalarken bu isimlerden birisi de Çin ligi ekiplerinden Sichuan Blue Whales'tan gelen Amerikalı skorer guard Justin Dentmon'dı. 

Kendine has şut stili ile önemli bir şutör olan ve kritik anlarda sorumluluk almaktan çekinmeyen Justin Dentmon, daha önce oynadığı tek Euroleague sezonunda(2013/14) Zalgiris Kaunas forması ile çıktığı 24 maçın tamamında en az 1 üçlük isabeti bularak toplamda attığı 74 üç sayılık basketle o zamana kadar Euroleague tarihinde bir sezonda en çok üçlük isabeti bulma rekorunu kırmıştı. Geçtiğimiz sezon ise CSKA Moskova oyuncusu Milos Teodosic, tek sezonda 79 başarılı üçlük isabeti bularak bu rekoru Justin Dentmon'ın elinden almıştı.

Bu sezon Ergin Ataman önderliğinde kurulan geniş kadroda rolünü ve sorumluluklarını yeni sahiplenen ve dün oynanan Maccabi Tel-Aviv maçıyla birlikte takım içi rolü de artan Justin Dentmon, yapılan kötü başlangıca rağmen üçlük isabetlerini bulmaktan vazgeçmiyor. Oynanılan üç maçta da en az bir üçlük isabeti bulan ve toplamda üst üste üçlük isabeti bulma serisini 27 maça çıkartan Justin Dentmon, bu alanda şu ana kadar yapılan en uzun serilerden birine sahip oyuncu konumunda.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0