THY Euroleague | Vladimir Micov: Kaybettik ama bir ritim bulduk!

Turkish Airlines Euroleague'de alınan 98-92'lik Maccabi Tel Aviv mağlubiyeti sonrası Vladimir Micov açıklamalarda bulundu. Kazanma şansları olduğunu ve aldıkları iki kötü mağlubiyetten sonra bugün iyi bir oyun oynadıklarını söyleyen Vladimir Micov, gelecek maçlara bu oyunu yansıtmaları gerektiğini söyledi. Vlado'nun açıklamalarının tamamı ise şu şekilde.. 
Maalesef kaybettik. Kazanma şansımız vardı. İki kötü mağlubiyetten sonra iyi oynadık. İlk yarı bir ritim yakaladık, topu iyi dolaştırdık ve boş şutları soktuk. Maccabi iyi bir takım. Maç sonunda taraftarları da onları itti ve biz de son bölümde içeriden oynayamadık çünkü iki uzunumuz da oyun dışı kalmıştı. Box-out konusunda sorun yaşadık. Bugün kaybettik ama bir ritim bulduğumuzu söyleyebilirim, gelecek maçlara da bunu yansıtmalıyız.


Vladimir Micov karşılaşmada sahada 34 dakika kalırken 5/7 üçlük isabeti ile 18 sayı atıp 6 ribaund, 3 asist ile oynadı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0