BSL | Ergin Ataman: Bu şekilde oynanan maçların kimseye faydası yok..

Spor Toto Basketbol Süper Ligi 8. hafta karşılaşmasında Ted Ankara Kolejliler'e konuk olan Galatasaray Odeabank, zayıf rakibi karşısında baştan sona önde götürdüğü karşılaşmada sahadan farklı galip ayrıldı. Maç sonunda baş antrenörümüz Ergin Ataman basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Ergin Ataman'ın açıklamaları şu şekilde.. 

Galibiyetten ziyade burada önemli bir konu var. TED Ankara Koleji Türkiye’de basketbolu başlatan ekol olmuş bir kulüp. Türkiye Basketbol Ligi de şu anda Avrupa’nın en iyi ve en fazla yatırım yapılan ligi. Bence burada başkentin, sponsorların ve devletimizin Ankara basketboluna sahip çıkması lazım. Çünkü güzel bir atmosfer var. Maçın sonucu belli ama Galatasaraylı taraftarlar burada. Kolejin yıllardır destekleyen taraftarları burada. Buna bir çözüm bulunması gerekiyor. Yazık. Türk Telekom büyük yatırım yaptı yıllarca Ankara’da. Küme düştüler. TED Ankara Kolejliler kümede kalmayı başardı ama sezon başında sponsoru anlamsız bir şekilde çekildi. Bu ligde bu şekilde oynanan maçların hiç kimseye faydası yok. Taraftara yazık. Başkent basketboluna çok yazık. Ankara basketbolunun birinci ligde takımı kalmayacak. Bizim açımızdan antrenman havasında bir maç oldu. Oyuncularımızı dinlendirdik. Önümüzdeki Euroleague maçına hazırlanacağız.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0