BSL | Ergin Ataman: Euroleague'in yorgunluğunu hissediyoruz..

Galatasaray Odeabank, Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 5. haftasında mabedi Abdi İpekçi Arena'da konuk ettiği Trabzonspor Medical Park'ı 90-84 mağlup etti. Maçtan sonra zorlu fikstürde zaman zaman yorgunluklar yaşadıklarını fakat bu tip galibiyetlerin önemli olduğunu dile getiren Ergin Ataman’ın açıklamaları şöyle:
Bu akşam bazı oyuncularımızın performansından memnunum; özellikle Schilb ve Micov çok faydalı oyun ortaya koydu. Sinan ilk devrede katkı veremese de ikinci yarı ağırlığını koydu. Göksenin oyunda olduğu süre içerisinde savunmada direncimizi arttırdı ve Dentmon da maçın son anlarında önemli işler yaptı. 
Özellikle THY Euroleague'deki çok zorlu deplasmanlar ardından lig maçlarında bu yorgunluğu hissedebiliyoruz fakat kazandığımız için mutluyuz ve bundan sonraki maçlarımıza odaklanacağız.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0