Jan Olde Riekerink: Oraya gidip kazanmak istiyoruz, başka senaryo yok!






Süper Lig'e verilen milli aranın ardından ligde ezeli rakibi Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Galatasaray'da teknik direktör Jan Olde Riekerink basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Takım olarak iyi hazırlandıklarını ve kazanmak istediklerini dile getiren Hollandalı teknik adam, ligde son 3 maçta alınan 2 mağlubiyetin adil bir sonuç olmadığını düşündüğünü belirtti. Kadıköy'de zor bir atmosferde oynayacaklarını söyleyen Jan Olde Riekerink'in açıklamalarının tamamı şu şekilde..

17 SENEDİR KAZANAMAMANIN HIRSINI HİSSEDİYORUZ
Pazar günü bizi önemli bir derbi bekliyor. Diğer taraftan ligin ilk bölümünde önce Beşiktaş sonra Fenerbahçe ile deplasmanda oynayacağımızı biliyorduk. Beşiktaş’tan beraberlikle döndük. Konuştuğum tüm Galatasaraylılar'da bu açlığı hissediyorum. 17 senedir kazanamamanın hırsını hissediyoruz. Bu maçla ilgili olumlu bir hava var. Pozitif anlamda bir hırs ve tansiyon var. Bu seriyi bitirmek için elimizden geleni yapıp sonlandıracağız.

ORAYA GİDİP KAZANMAK İSTİYORUZ, BAŞKA SENARYO YOK
Oraya gidip kazanmak istiyoruz, başka senaryo yok! Bunu ümit etmiyorum. Görmek istiyorum. Oyuncularımın da bu hırsı göstereceğinden eminim. Bana gösterdikleri enerji bu konuşmamı yapmamı sağlıyor. Deplasmana ümitle değil hırsımızla ve enerjimizle gidiyoruz. Herkes bunu çok hissediyor. Tek yapmamız gereken sahaya yansıtmak.

SON MAÇLARDAKİ SONUÇLAR, ADİL SONUÇLAR DEĞİLDİ
Son iki maçtaki sonuçlar, adil sonuçlar değildi. Maçı domine ettiler. Oyuncularımı istediklerimizi yapmadılar diye suçlayamam. Çok kolay kazanabilirdik. Göreve ilk geldiğimde alınan puan kayıplarında iyi oynamamıştık. Galatasaray’da tek hedef galibiyet. Fakat son iki puan kaybı kötü oyun nedeniyle değildi. Şu an tek hedefimiz Kadıköy’de nasıl oynayacağımız.

DERSİMİZE İYİ ÇALIŞTIK PAZAR GÜNÜ BUNU SAHAYA YANSITACAĞIZ
Fenerbahçe teknik direktörünü uzun zamandır tanıyorum. Oyun mantalitesini bildiğim biri. Maçları da analiz ettik. Eksiklerini biliyoruz. Antrenmanlarda bunun üstüne çalıştık. Eksik oyuncuları var ama oyunları aynı olacaktır. Dersimize iyi çalıştık Pazar günü bunu sahaya yansıtacağız. Galibiyeti bize getirecek kilit nokta sezon başından beri oynadığımızı oynamak, deplasmanda Fenerbahçe ile oynuyoruz diye sistem ve mantalite değiştirmemek

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0