KBL | Marina Maljkovic: Kazanmak daima önemlidir..

Kadınlar Basketbol Ligi'nde yoluna namağlup devam eden ve Botaş karşısında sahadan 20 sayılık farklı galibiyetle ayrılan Galatasaray kadın basketbol takımında baş antrenör Marina Maljkovic karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu. Takım olarak bugün sadece 2 çeyrekte kendi oyunlarını oynadıklarının altını çizen Sırp antrenör, milli aranın ardından başarılı oyunlarını sürdürmek istediklerini dile getirdi. Marina Maljkovic'in galibiyet sonrasındaki açıklamalarının tamamı şu şekilde..



Maçın sadece iki çeyreğinde kendi oyunumuzu sergileyebildik. Bu maçı izleyen herkes gördü ki kazanması çok zor olan bir maçtı. İki günde bir maç oynuyoruz. Dört gün önce Sibirya'da -11 dereceden Türkiye'ye dönerek 20 derecede oynadık. Bu da oyunumuzu etkiledi ama kazanmak her zaman önemlidir.

Bizim için ilk devre bitti, milli maç arasından sonra yeni bir bölüm başlayacak. Galatasaray taraftarı koç ve oyuncuların milli takımda çalışmasından gurur duyabilir. Ara sonrasında ciddi bir maç yapacağız. Sadece iki gün çalışmak için süre olacak. Bu aranın ardından aynı şekilde konsantre olup sadece çalışmaya odaklanmalıyız.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0