Abdi İpekçi'de seri devam ediyor!

Eurocup şampiyonu ünvanıyla THY Euroleague'de boy gösteren ancak bu sezon çeşitli sıkıntılar yaşayan Galatasaray Odeabank, normal sezonun 12. haftasında evinde ağırladığı Emporio Armani Milano karşısında sahadan 83-80 üstün ayrılarak önemli bir galibiyeti hanesine yazdırdı. Sezonun üçte birlik kısmı geride kalmasına rağmen "tamam mı, devam mı?" maçına çıkan Ergin Ataman'ın öğrencileri bu sezon iç sahada üstüste oynadığı 4. galibiyetini elde etti.

THY Euroleague'de evinde oynadığı ilk 3 maçı (CSKA Moskova, Kızılyıldız, Fenerbahçe) kaybeden Galatasaray Odeabank, iç sahada oynadığı 4. maçında Olympiakos karşısında sahadan 89-87 galip ayrılarak galibiyet serisinin startını verdi. Yunan ekibi karşısında aldığı galibiyetin ardından Darüşşafaka Doğuş karşısında 85-81, Barcelona Lassa karşısında 78-64 ve son olarak EA7 Milano karşısında 83-80 galip ayrılarak iç sahada galibiyet serisini 4 maça çıkarttı. Galatasaray Odeabank aldığı bu galibiyetlerle TOP8 yolundaki umudunu sürdürürken normal sezonun ilk yarısında  Brose Basket ve Anadolu Efes'i evinde ağırlayacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0