Arena'da çatı sorunu sonunda çözüldü..

Bugün düzenlenen Galatasaray Genel Kurulu'nda konuşan Dursun Özbek, Türk Telekom Arena'nın üst kullanım hakkını alma konusunda yaşadıkları sorunu çözdüklerini bildirdi. Türk Telekom Arena'nın çatısının kapatılmamasından dolayı stadın kullanım hakkı konusunda Spor Genel Müdürlüğü ile ihtilaf yaşadıklarını hatırlatan Özbek bu durumun çözüldüğünü dile getirdi.

STADIN ÜST KULLANIM HAKKI KONUSUNDAKİ PROBLEM ÇÖZÜLDÜ
Çatı problemimiz de çözüldü. Bir imza için bugün arkadaşım Ankara'da. Vekalet çerçevesinde İstanbul'daki tapu müdürlüğünde üst kullanım hakkının Galatasaray lehine tesis edilmesi için gereken düzenleme yapılacak.

SALON PROJESİ DE BİTMEK ÜZERE
Çatının kapanmasına bağlı bir de kapalı spor salonu projemiz var. Bu projeyi daha da geliştirdik, bitmek üzere. Sarıyer Belediyesi ile temasımız çok sıkı bir şekilde devam ediyor. İnşallah yıl sonu gelmeden inşaat çalışması için ruhsat almak istiyoruz.

2017 YILI ÇOK PARLAK OLACAK
Çok iyi bir durumda olması gerekirken, yapılan harcamalar, geçmişteki faaliyetler bugün Galatasaray'ı senede 120 milyon lira faiz öder duruma getirdi.

Bizim Emlak Konuk ile yapılan anlaşmadan elde edilecek paranın yüzde 100'e yakın kısmı sadece bu borçların kapatılması için kullanılacaktır. Bu arada sportif faaliyetlerimize, hem futbol hem de amatör branşlarda, finansal imkanlarımızı çok zorlayarak ve başarıyı göz ardı etmeden devam ediyoruz. 2017 yılının Galatasaray için çok parlak bir yıl olacağına inanıyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0