Ergin Ataman: Dar rotasyonla oynuyoruz..

THY Euroleague'de normal sezonun 12. hafta karşılaşmasında İtalyan ekibi EA7 Milano'yu evinde ağırlayan Galatasaray Odeabank baştan sona üstün oynadığı ancak son çeyrekte zora soktuğu karşılaşmada rakibi karşısında sahadan 83-80'lik galibiyetle ayrılarak 4. galibiyetini elde etti. Milano galibiyeti sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ergin Ataman, dar bir rotasyonla mücalede ettiklerini ancak önemli bir galibiyet elde ettiklerini belirtti. Ataman'ın açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Maçın genelinde 25. dakikaya kadar harika oynadık, çok iyi savunma yaptık. Hücumda topu iyi paylaşarak ciddi bir fark elde ettik ancak sonrasında aynı oyun sisteminde devam etmemize rağmen şutları sokamamaya, top kayıpları yapmaya başladık. Bu dakikadan itibaren Milano özellikle kısa oyuncularıyla şut sokmaya başladı ve maça geri döndü. Aslında bugün dar bir rotasyonla oynadık, Tibor Pleiss bu akşamki maç planlamamızda süre almayacaktı. Deon Thompson sakat, Austin Daye'in sakatlığı devam ediyor. Guard rotasyonunda da eksiğimiz var. Bu seviyede, bu yoğunlukta yorgunluk elbette baş gösteriyor ve maçı riske atmaya başladık. Bugün mutlaka kazanmamız gerekiyordu ve herşeye rağmen kazandık. Belki sıralamada altlarda görünüyoruz ancak 8-9. sıradaki takımlara çok yakınız.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0