Eurocup Women | Sarayın Sultanları 4'te 4 Yaptı...

Çıktığı ilk 7 resmi maçı kazandıktan sonra geçtiğimiz hafta sonu YDÜ BGD deplasmanından mağlubiyetle ayrılan Sarayın Sultanları, Eurocup'ın 4.haftasında TTT Riga'ya konuk oldu. Maçın başından sonuna kadar rakibinin kendisine yaklaşmasına izin vermeyen takımımız, rahat bir oyunla mücadeleden 83-60 galip ayrıldı.

Karşılaşmaya kısa beşle; Işıl Alben - Moriah Jefferson - Pınar Demirok - Deniz Çolakoğlu - Cansu Köksal beşiyle başlayan takımımız, ilk sayılarını Deniz Çolakoğlu'yla bulurken, çemberi korumakta ise güçlük yaşadı. İlk 5 dakika skor anlamında kısır geçerken, bu bölüm 7-5 Galatasaray'ın üstünlüğüyle geçildi. Kenardan gelen Papova'nın sayılarıyla üstünlüğünü sürdüren takımımız, Jefferson'un da sorumluluk almasıyla hücumdaki kısırlığı kırmayı başardı. Farkı çift hanelere çıkaran Sarayın Sultanları, Krastina'nın üç sayılık basketine engel olamayınca ilk çeyrek 21-14 takımımızın üstünlüğüyle geçildi. İkinci çeyreğe Yvonne Anderson'un serbest atış çizgisinden bulduğu sayılarla başlayan takımımız, Işıl Alben'in asistleri, Papova ve Anderson'un basketleriyle ikinci çeyreğin son 4 dakikasına 37-18 ile 19 sayı fark önde girerken, ilk yarıyı da 43-24 önde kapattı.

İkinci yarıya Işıl Alben - Moriah Jefferson - Yvonne Anderson - Maryia Papova - Kristine Vitola beşiyle başlayan takımımızda ikinci yarının ilk sayıları Kristine Vitola'dan gelirken, üçüncü çeyreğin ilk 5 dakikasını 52-32 önde geçen takımımız, üçüncü çeyreği de 15 sayı farkla 61-46 önde geçti. Son çeyreğe üçüncü çeyrekten farklı olarak Kristine Vitola yerine İnci Güçlü ile başlayan takımımızda son çeyreğin ilk sayıları Yvonne Anderson'dan gelirken, son çeyreğin bitimine 07:45 kala Cansu Köksal'ın üç sayılık basketiyle farkı tekrar 20 sayıya çıkaran Sarayın Sultanları, son 5 dakikaya ise 71-55 önde girdi. Kalan bölümde rakibinin geri dönmesine fırsat vermeyen takımımız, mücadeleden de 83-60 galip ayrıldı. Takımımızın istatistikleri ise şu şekilde oluştu...

Deniz Çolakoğlu 7 sayı, 4 ribaund
Pınar Demirok 4 sayı, 4 ribaund, 2 asist
İrem Naz Topuz 1 ribaund, 1 asist
Cansu Köksal 5 sayı, 1 ribaund
Işıl Alben 5 sayı, 5 ribaund, 6 asist
Yvonne Anderson 20 sayı, 2 ribaund, 2 asist
Maryia Papova 10 sayı, 6 ribaund
İnci Güçlü 2 ribaund
Kristine Vitola 6 sayı, 6 ribaund
Moriah Jefferson 26 sayı, 3 ribaund, 3 asist 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0