Eurocup Women | Sarayın Sultanları Namağlup Lider...

Eurocup'ta C Grubu'nda ilk beş maçını kazanarak gruptan lider çıkmayı başaran Sarayın Sultanları, grubundaki son maçında Novosibirsk'i ağırladı. Karşılaşmada Moriah Jefferson, Yvonne Anderson ve Işıl Alben forma giyemedi. 

Mücadeleye Eda - Pınar - Deniz - Papova - Vitola beşiyle başlayan takımımız, ilk basketini Eda Şahin ile buldu. Maça da 7-0'lık seriyle başlayan Sarayın Sultanları rakibine 4 dakikada 2 sayı şansı verdi. Savunmadaki gayretine karşın hücumda sayı bulamayan sarı kırmızılılari ilk dakikalardaki ritmini kaybederken Astou Traore'nin üçlüğüyle skoru 10-6'ya getirdi. Skor olarak kısır geçen ilk çeyreği takımımız 12-8 önde geçti. İkinci çeyreğin ilk dakikalarında da hücumda zorlanan takımımız bu çeyrekteki ilk sayılarını Astou Traore'nin faul atışlarından bulurken ikinci çeyreğin 5 dakikasını da 18-11 önde geçti. Hücumda daha akıcı bir görüntü ortaya koyan takımımız Papova'nın da skor bulmasıyla farkı çift hanelere çıkardı ve ilk yarıyı 29-19 önde kapattı.

İkinci yarıya Pınar - Deniz - Cansu - Papova - Vitola beşiyle başlayan Sarayın Sultanları'nda ikinci yarıdaki ilk basket Papova ile geldi. Rakibine kolay sayı imkanı vermeyen takımımız ilk 5 dakikayı 39-28 önde geçerken ikinci beş dakikada savunma karakterini tam anlamıyla sahaya yansıtamadı ve hücumda da tıkanınca Novosibirsk 44-40 ile farkı 4 sayıya kadar indirdi. Bol skorlu geçen üçüncü çeyreği takımımız 48-45 önde kapattı. Son çeyreğe uzun bir beşle başlayan takımımız, iyi hücum etmeye başlayınca farkı 7 sayıya kadar çıkardı. Savunmada da vites arttıran Galatasaray son çeyreğin ilk 5 dakikasını 59-50 önde geçti. İyi hücumu ve iyi savunmasıyla farkı giderek açan Sarayın Sultanları maçı da 75-52 kazanarak grubunu namağlup lider tamamladı.

Takımımızın istatistikleri ise şu şekilde oluştu...

Eda Şahin 2 sayı, 1 ribaund, 5 asist
Deniz Çolakoğlu 7 sayı, 5 ribaund, 3 asist
Pınar Demirok 10 sayı, 7 ribaund, 3 asist
Astou Traore 15 sayı, 4 ribaund, 3 asist
İrem Naz Topuz 2 sayı, 3 ribaund, 1 asist
Cansu Köksal 4 sayı, 4 ribaund, 1 asist
Maryia Papova 12 sayı, 1 ribaund, 1 asist
Seda Deniz 2 sayı, 1 ribaund
Kristine Vitola 21 sayı, 10 ribaund, 4 asist 

1 yorum:

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0